Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

U showu je izgubila 56 kg i zaljubila se, a sada podijelila ovu veliku novost: To je baš nešto drukčije

Foto: RTL
1/8
12.04.2024.
u 08:26

Sada je otkrila da ima novi posao, a progovorila je i o svom odnosu s Mislavom Vlašićem. Silvija i Mislav zaljubili su se u showu te su nastavili sa svojom vezom i nakon što su se kamere ugasile.

Silvija Temšić završila je u finalu showa ''Život na vagi'', na četvrtom mjestu. Ona je na prvom vaganju imala 129,1 kilogram, a na finalnom 72,3 kilograma, što znači da je izgubila 56,8 kilograma. Sada je otkrila da ima novi posao, a progovorila je i o svom odnosu s Mislavom Vlašićem. Silvija i Mislav zaljubili su se u showu te su nastavili sa svojom vezom i nakon što su se kamere ugasile.
– Zaposlila sam se u građevinskoj firmi u uredu, radim kalkulacije. Dajem ponude naše firme. Zadovoljna sam poslom, to je baš nešto drukčije. Prvi posao bio je na gradilištu, sada je to u uredu. To je neki novi sektor i zadovoljna sam. Želim što više poslova u građevini proći pa ću vidjeti što mi je najzanimljivije – ispričala je Silvija za RTL.hr o svom novom poslu. 

Dodala je i da se ona i Mislav i dalje motiviraju što se tiče treninga i zdravog načina prehrane, no sada oboje imaju neke probleme sa zdravljem, pa se bave nekim laganim aktivnostima kao što je šetnja. 
– Mislav i ja se i dalje motiviramo što se tiče treninga i zdravog načina prehrane. I dalje jedemo po prehrani koju smo imali u showu. Naravno, ne uskraćujemo si ako idemo na nekakvo druženje ili nekakav rođendan, nećemo si to uskratiti. Pripremam svaki dan hranu koju ćemo si nositi na posao. Što se tiče treninga, Mislav sad poslije operacije ne smije trenirati neke teže treninge u teretani, a meni se nedavno vratila ozljeda leđa, tako da moram to riješiti i krenuti na fizikalne terapije. Tako da smo, što se tiče žešćih treninga, na stand by, ali zato se bavimo nekim laganim aktivnostima, kao što je šetnja. 

Ranije je rekla kako joj je show ''Život na vagi'' najviše pomogao u poboljšanju fizičkog, a najviše mentalnog zdravlja. Otkrila je kako više nije u rizičnoj skupini za neke bolesti, što joj je bio glavni cilj. Ipak, nije svjesna da se pretvara u ljepoticu, no njezin dragi, Mislav Vlašić to joj govori svaki dan. Temšić nije mogla ni zamisliti da će u showu pronaći ljubav. 
– No, jako mi je drago. Jedno lijepo iskustvo i nosim jedno veliko srce sa sobom doma – izjavila je. Nema straha zbog izlaska iz showa. 

VEZANI ČLANCI:

– Najviše me brine što će njegovi roditelji reći za mene – našalila se. Silviju i njene emocije nahvalio je trener Edo.
– Radila je na svojim emocijama. Dozvolila je da onaj osjećaj koji je prožima iziđe, da ga artikulira – i kad je bila sretna i kad je bila ljutita i kad je bila tužna. Sve smo to uspjeli vidjeti kod Silvije i volim vidjeti kad su ljudi iskreni i pokazuju ono što osjećaju. Zato mi je ona posebno draga, pogotovo na treninzima na kojima smo radili, upravo s tim emocijama o kojima puno i često pričamo jer ih nosimo, a nekada kao da ih se bojimo. Ona ih se nije bojala – komentirao je. Lijepe riječi za Silviju ima i Mirna. 

GALERIJA Finale 'Života na vagi'

1/52

 – Vrijedna, draga i jako inteligentna djevojka. Vjerujem da će daleko dogurati na svakom planu svog života. Lijepo je bilo raditi s njom, stvarno ti čestitam od srca. Za svu pomoć tu sam,  kao i za sva pitanja oko treninga. 
Podsjetimo, na petome mjestu ove sezone završio je Mislav Vlašić, četvrta je njegova djevojka Silvija, fantastičan rezultat ostvarila je Nina, drugi je bio Goran, a pobjednik sedme sezone ''Života na vagi'' jest Mislav Šepić!

VIDEO U 77. godini preminuo američki glumac i sportaš O. J. Simpson

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije