Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedosanjani san

Veliki uspjeh virtuoza iz Supertalenta: 'Spremam se za New York'

Foto: Nova TV
1/3
04.06.2019.
u 08:37

Martin Kutnar osvojio je srca gledatelja još u Supertalentu. Nakon showa uspjesi su se samo počeli nizati.

Sjećate li se Martina Kutnara? Glazbeni virtuoz osvojio je srca gledatelja u  Supertalenta prije gotovo dvije godine. U showu je dogurao do samog finala i to zahvaljujući 'zlatnom gumbu' koji mu je sasvim opravdano stisnuo član žirija Janko Popović Volarić.

I ostali članovi žirija među poput Martine Tomčić i Maje Šuput nisu ostali ravnodušni na talentiranog Zagrepčanina, a već tijekom emisija mnogi su mu predvidjeli inozemni uspjeh prema kojem je samozatajan mladić suvereno počeo koračati.

Martin se trenutno sprema za natjecanje mladih glazbenih talenata iz cijelog svijeta koje će se održati u New Yorku, a osim vize problem mu predstavlja i harmonika koju još uvijek nije uspio kupiti. Tijekom sudjelovanja u showu Maja Šuput dala mu je obećanje da će zajedno s kolegama iz žirija kupiti Martinu instrumente, no čini se da unatoč Majinoj inicijativi ideja još uvijek nije realizirana.

- Nadam se samo da ću dobiti vizu za Ameriku, još je malo vremena. Valjda će mi ambasada barem malo uskočiti.  Nastup na takvoj priredbi mi je jako važan, to je prilika za upoznati menadžere u ljude iz glazbe iz cijelog svijeta. A takva poznanstva su važna ako se želiš probiti u svijet - kazao je Kutnar za 24 sata. Iza njega su nastupi na brojnim inozemnim manifestacijama, nedavno je nastupio i s berlinskom filharmonijom, no njegov san o kupnji vlastite harmonike još je uvijek ostao nedosanjan.

- Nemam svoju klasičnu harmoniku pa je posuđujem od prijatelja. Tako je bilo za Berlin, bit će i za Manhattan. Stoje i do 200.000 kuna, neke osrednje, ali upotrebljive oko 80.000. Zbog toga sam se i prijavio u ‘Supertalent’, kako bih uspio skupiti za harmoniku - napomenuo je Kutnar i dodao kako o prijavi na talent show u Hrvatskoj više ne razmišlja. Na sudjelovanje u takvom formatu eventualno bi se odvažio u Engleskoj, a prije nego odluka bude konačna Martina čeka matura u zagrebačkoj gimnaziji i ispiti na glazbenoj akademiji gdje svira violončelo s obzirom na to da u Zagrebu studij harmonike ne postoji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Music is how we decorate time🎶❤️

A post shared by Martin Kutnar (@martinkutnar) on

Pogledajte i koji su bili najkraći zvjezdani brakovi.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
09:02 04.06.2019.

200.000 kn? Ufff... prodam ti ja svoju crvenu Weltmeister Dianu 80 basova, sa koferom. Cijena? Prava sitnica :-)

MI
Mikrovalna
09:10 04.06.2019.

Ne kužim kako je to veliki uspjeh ako još nije ni nastupio tamo. Pa dečko se tek nada da bi mogao otići na natjecanje. Možda čak ni ne uspije otići tamo. Kad dogura do finala ili tako nešto onda pišite veliki uspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije