Naslovnica Showbiz Zvijezde

Vapaj zvijezde 'Dinastije': Spasite mi kćer iz ralja zloglasnog kulta!

- Prilikom inicijacije oni su obilježavali žene u predjelu genitalija njegovim inicijalima, a onda bi im pokazivali nevjerovatno nasilne i odvratne fotografije raskomadanih žena. Palo mi je na pamet, što ako je to dio procesa da ih učini neosjetljivim, kako bi prihvatile da su obelježene? To je psihološki terorizam - kazala je Oxenberg.
30. listopada 2017. u 17:47 12 komentara 17109 prikaza
Catherine Oxenberg
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Glumica Catherine Oxenberg pozvala je medije u pomoć kako bi joj spasili 26-godišnju kći Indiu od kulta "Nxivm" koji joj je isprao mozak. Zvijezda serije "Dinastija" u kojoj je glumila Amandu i kći srpske princeze Jelisavete Karađorđević otvoreno je za Daily Mail ispričala o svojim strahovima za Indiu.

Linda Evans Suprugova izdaja Zvijezda serije "Dinastija" priznala da je htjela počiniti samoubojstvo

- Moje srce je potpuno slomljeno. Želim svoju kćer nazad i neću se zaustaviti dok je ne dobijem. Moja kći je jedno od najboljih, ako ne i najplemenitijih bića koje sam ikada upoznala i zbog toga je lak plijen - kazala je Oxenberg za Daily Mail i istaknula kako je došla do nekih jezivih saznanja:

- Prilikom inicijacije oni su obilježavali žene u predjelu genitalija njegovim inicijalima, a onda bi im pokazivali nevjerovatno nasilne i odvratne fotografije raskomadanih žena. Palo mi je na pamet, što ako je to dio procesa da ih učini neosjetljivim, kako bi prihvatile da su obelježene? To je psihološki terorizam - kazala je Oxenberg.

 

Falling.....❤️😍 #goldenretriever #puppy

A post shared by indiaoxenberg (@indiaoxenberg) on

 

Kult Nxivm vodi 57- godišnji Keith Raniere, a smješteni su u Albanyju. Cilj mu je, kako kaže, pomoći ljudima da iskažu svoj potencijal. Oxenberg iz početka nije željela braniti svojoj kćerki sudjelovanje u tom kultu, no promijenila je mišljenje nakon što je razgovarala s bivšom članicom, koja joj je ispričala što se sve tamo radi. Indiu je posljednji put vidjela 30. svibnja. Izgledala je premršavo i opadala joj je kosa. Negirala je da joj je ispran mozak i otišla prvim avionom nazad u Albany.

- Mislim da kult radi po principu hijerarhije. Raniere je Gospodar, a ispod sebe ima robove koji moraju regrutirati nove robove. U opasnosti je i moja obitelj, jer doznala sam da svi novi članovi moraju ispričati tajne o svojoj obitelji - rekla je Oxenberg.
Nakon što je glumica prvi put izašla u javnost, na Facebooku se oglasila i India koja je napisala kako se odlično osjeća, te kako nikad ne bi dovela u opasnost svoju obitelj.

 

Nxivm se također oglasio na svojim web stranicama. Naglasili kako je njihova udruga na dobrovoljnoj bazi, te kako se protive bilo kakvoj vrsti nasilja.

[video: 21887 / ] Dinastija Zaplet ostaje isti Hit serija "Dinastija" dobit će svoju modernu verziju KULTNA SERIJA U 80-ima su bili vladari svijeta, a evo gdje su danas zvijezde Dinastije Joan Collins s kćerkom Tarom ŽENA OD KARIJERE Joan Collins ljuta na kćer jer je uzela muževo prezime
Advent u Zagrebu
Zagrebački advent
Zašto svi luduju za germknedlama, što je to kitnkez i gdje se krije Artomat?

A1 izdvaja za Vas

 • samograd:

  Baba Yetu ima sliku na profilu sa četničkom kapom mičite to .

 • ObrenM:

  Mozda dobiju i Nobela za mir.K cemu ide ovaj svijet?Onda se cudimo svijetskim kataklizmama.

 • Avatar Ante-Portas
  Ante-Portas:

  srpska posla. Saka jada.