Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNA SERIJA

U 80-ima su bili vladari svijeta, a evo gdje su danas zvijezde Dinastije

Foto: Arhiva VL
1/5
07.07.2017.
u 08:52

Serija maga za sapunice Aarona Spellinga doživjela je remake i od jeseni ćemo pratiti nove glumce koji će utjeloviti stare likove

Mnogi se još dobro sjećaju vremena kada su iščekivali nastavke kultne sapunice “Dinastije” te pratili intrige bogate obitelji Carrington. Današnje će generacije najesen moći pratiti novu verziju “Dinastije” s novom glumačkom postavom, na žalost pravih fanova sapunice. Krystle Grant postala je Crystal Flores, a umjesto Linde Evans pojavit će se Nathalie Kelley. Blake Carrington je Grant Show, Fallon je Elizabeth Gillies, a Stevena igra James Mackay. Sammy Joe neće tumačiti Heather Locklear jer taj lik postaje muškarac Rafael de La Fuente, a scenaristi nove “Dinastije” su Josh Schwartz i Stephanie Savage.

Dinastija se emitirala od 1981. do 1989. i imala je enormnu gledanost kojom je stekla titulu simbola jedne ere, 80-ih godina prošlog stoljeća i tadašnje pop-kulture.

Zacijelo ne postoji osoba koja se ne sjeća zlice Alexis, koju je tumačila Joan Collins, glumica koja je u svibnju napunila 84 godine. Unatoč godinama, slovi za jednu od najglamuroznijih zvijezda i već je 15 godina u sretnom braku s 33 godine mlađim suprugom, također glumcem Percyjem Gibsonom. Velika je protivnica plastičnih operacija, za razliku od njezine rivalke Linde Evans koja je u “Dinastiji” glumila od publike obožavanu Krystle Carrington.

U jeku popularnosti smatrali su je jednom od najljepših žena svijeta, ali podvrgnula se brojnim operacijama pa danas, u 75. godini života, iako to ne želi priznati, izgleda pomalo izobličeno. Prije tri godine uhićena je zbog vožnje pod utjecajem opijata. Danas Evans vodi lanac fitness centara i napisala je nekoliko knjiga o ljepoti i zdravlju. Ima partnera koji je anoniman, a postoje glasine i da su se tajno vjenčali. Danas 55-godišnja Heather Locklear stekla je slavu ulogom Sammy Jo, što joj je otvorilo vrata za brojne serije, poput “Melrose Placea”. Iza sebe ima dva propala braka, s Tommyjem Leejem i Richiejem Samborom, i godinama se bori s ovisnošću. Pamela Sue Martin ostala nam je u sjećanju po ulozi Fallon Carrington, a danas 64-godišnja glumica pomaže organizacijama koje se bave zaštitom rijetkih životinjskih vrsta te i dalje glumi. John Forsythe, najpoznatiji po glavnoj ulozi Blakea Carringtona, u travnju 2010. izgubio je bitku s rakom u 92. godini. Steven Daniel Carrington, kojeg je u početku tumačio Al Corley, a zatim Jack Coleman, među prvima je tumačio ulogu homoseksualca, što je bio svojevrsni presedan u ondašnjem televizijskom svijetu. Corley je seriju napustio 1982., navodno nezadovoljan time što su scenaristi u kasnijim epizodama podilazili homofobnoj publici.

Komentara 8

DO
dopizdilomi
10:06 07.07.2017.

Prodajem bukova drva, rezanje gratis.

AU
austrougarskigeneral
10:32 07.07.2017.

fallon je bila prekrasna

DU
Deleted user
10:15 07.07.2017.

Tek sam pre nekoliko godina saznao da je Amandu Carrington igrala ćerka Jelisavete Karađorđević, a serija se prikazivala u Titovoj Jugoslaviji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije