Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaplet ostaje isti

Hit serija "Dinastija" dobit će svoju modernu verziju

Dinastija
03.10.2016.
u 17:00

Radnju novih nastavaka osmislit će tvorci serije "Tračerica" Josh Schwartz i Stephanie Savage

Najpopularnija televizijska serija iz 80-ih "Dinastija" dobit će svoju modernu verziju. Naime, televizijska mreža The CW najavila je kako će serija o životu bogatih obitelji Carrington i Colby dobiti nove nastavke te da već imaju spreman scenarij. Tvorci serije "Tračerica" Josh Schwartz i Stephanie Savage zaduženi su za radnju novih nastavaka koji će zadržati isti zaplet kao i original iz 80-ih. 

U središtu radnje je i dalje naftni magnat Blake Carrington, a cijeli zaplet radnje kreirat će dvije žene Blakeova kći i njena maćeha koje se neprestano natječu i svađaju. 

Podsjetimo ova serija se prikazivala od 1981. do 1989. godine, a pamtit ćemo je po odličnoj glumi Johna Forsythea, Linde Evans i nezaboravne Joan Collins. Tko će glumiti u novim nastavcima "Dinastije", još nije poznato. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije