Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta s vrijeđanjima

Uz čašu skupog šampanjca lakše podnosi omraženu Sandru Bullock

Scarlett Johannson
Pixsell
19.01.2011.
u 14:07

Je li Scarlett Johansson napokon preboljela razvod i sada svog bivšeg s osmijehom gleda u zagrljaju Sandre Bullock? Donedavno ju je javno vrijeđala, a uz čašu otmjenog i vrlo skupog "Moeta" smješka se i suparnici

Snimajući reklamu za šampanjac "Moet", Scarlett Johansson nije skidala osmijeh s lica. Fotografu Timu Walkeru pozirala je u ženstvenim haljinama bez naramenica koje su naglasile njezin seksepil.

Iako je donedavno razvod od Ryana Reynoldsa pokušavala preboljeti ludujući na holivudskim zabavama, čini se da je svim njezinim mukama došao kraj. Je li mlada glumica napokon preboljela razvod i sada svog bivšeg s osmijehom gleda u zagrljaju Sandre Bullock?

Ako je Sandru zbog toga donedavno i javno vrijeđala, uz čašu otmjenog i vrlo skupog "Moeta" i suparnice je lakše podnositi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije