Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADLJE OB DRAVI

Uskoro počinje KKŠ Summer FEST, a pripremili su brojne glazbene poslastice

KKŠ Summer FEST
Foto: Promo
1/5
04.08.2016.
u 09:50

U Korušku se u kolovozu vraća festivalska groznica

U drugom vikendu kolovoza će Radlje ob Dravi biti domaćin najvećem glazbenom festivalu u Koruškoj, KKŠ Summer FEST, kojeg već petu godinu za redom organizira tim mladih studenata iz kluba u Koruškoj. Festival traje tri dana, od 11. do 14. kolovoza u Aqua Parku.

Osim brojnih koncerata na glavnoj pozornici i elektro festivala najavljena su i brojna dnevna zbivanja - zabavna i sportska događanja. Posjetiteljima je također omogućeno besplatno kampiranje i kupanje u vodenom parku. Više o svemu pogledajte na www.kksfest.si. 

Na festivalu nastupaju Dubioza kolektiv, S.A.R.S., Siddharta i mnogi drugi. Organizatori najavljuju i mogućnost da se na festivalu pojavi jedan od najboljih tribute bendova Red Hot Chili Peppers.

Obećava i pozornica s elektronskom glazbom gdje će nastupiti DJ Paolo Barbato, slovenski DJ i producent Mike Vale i drugi.

"Ovogodišnje izdanje KKŠ Summer Fest-a nudi veći i širi spektar glazbenika, povećane dimenzije web i zabavnih događanja. Festival će se održati tri, a ne dva dana, kao i prethodnih godina. Dnevni događaji festivala će biti popraćeni brojnim sportskim aktivnostima, uključujući i sportske igre, igre u vodi, nagradnim igrama i sl. Posjetitelji bili oduševljeni mogućnošću tetoviranja, fotografiranja i casual igara. U blizini vodenog parka i festivala, posjetiteljima će također biti dostupan besplatno uređen kamp, a ​​s festivalskim ulaznicama moći će se također besplatno kupati u vodenom parku ", istaknuo je organizator Greg Vidmar.

>> Stiže prvi CMC 200 Slavonija Fest: Headlineri Goran Bare i grupa Van Gogh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije