Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaokret

Grupa S.A.R.S. odlučila da više neće izdavati albume

Sars
Foto: S.A.R.S.
1/8
19.05.2016.
u 10:00

Popularni bend nije pred raspadom, jednostavno misle da su albumi zastarjela forma i izdavat će singlove

Grupa S.A.R.S. obožavatelje je iznenadila viješću da im je novi album naziva “Posljednji album” ujedno posljednji koji će objaviti. Iako bi se iz ovakve vijesti dalo naslutiti da se grupa raspada, srećom, nije tako. Naime, bend, kojem je frontmen Željko Kovačević, odlučio je da će sada svoju glazbu publici prezentirati isključivo kroz singlove jer albume smatraju zastarjelim formatom.

S.A.R.S. je trenutačno na turneji u Australiji, a 3. lipnja stižu u Zagreb, točnije u Bikers Beer Factory u kojem će održati koncert za sve one koji su kupili dvodnevne fan pit ulaznica za koncert S.A.R.S.-a u Domu sportova koji će se održati 21. i 22. listopada.

>> Hrvatske "lutke" su lude za Francuskom – jer tamo ih čeka S.A.R.S.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
14:33 19.05.2016.

Koga briga za bend iz turske palanke. Dajte neku vest iz regije, iz Madjarske, iz Ceske. To je regija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije