Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva dana prije finala

Udala se Paula iz 'Plesa sa zvijezdama'! Gosti mladence iznenadili bakljadom, dio atmosfere otkrila sestra Petra

Foto: Instagram
1/12
27.05.2022.
u 21:50

Paulu je do oltara dopratio otac, a nakon ceremonije vjenčanja mladence su ispred crkve dočekali njihovi brojni gosti koji su im pripremili bakljadu. Nakon obreda u crkvi svi zajedno uputili su se u restoran Lido na zagrebačkom Jarunu.

Plesačica Paula Jeričević udala se za svog dugogodišnjeg partnera Filipa Tonkovića. Ovogodišnja mentorica koja u showu 'Ples sa zvijezdama' pleše s glumcem Filipom Vidovićem bračne zavjete izmijenila je u Zagrebu i to samo dva dana prije finala u kojem nastupa. 

Snimke s vjenčanja na svom je Instagramu objavila Paulina sestra Petra Jeričević. Paula je blistala u raskošnoj vjenčanici i cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica. Posebno emotivno bilo je na crkvenom obredu. 

Paulu je do oltara dopratio otac, a nakon ceremonije vjenčanja mladence su ispred crkve dočekali njihovi brojni gosti koji su im pripremili bakljadu. Nakon obreda u crkvi svi zajedno uputili su se u restoran Lido na zagrebačkom Jarunu. 

Foto: Instagram
Paula i Filip u vezi su već deset godina, a zaručili su se u srpnju prošle godine. O svom vjenčanju progovorila je i uoči ovogodišnje sezone 'Plesa sa zvijezdama'.

- Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale Plesa sa zvijezdama dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu! - izjavila je Paula početkom ožujka.

Foto: Instagram
Inače, Paula osim što se profesionalno bavi plesom već 18 godina, studira na Filozofskom fakultetu turkologiju i francuski jezik. Čak jedanaest puta bila je državna prvakinja, jednom srebrna i tri puta brončana. Kao državna prvakinja i član reprezentacije godinama je predstavljala Hrvatsku na europskim i svjetskim prvenstvima. Od 2013. do danas niže profesionalne nastupe u raznim televizijskim zabavnim emisijama, između ostalih i u ''Tvoje lice zvuči poznato'', a od 2016. sudjeluje i na raznim komercijalnim događanjima, video spotovima i ostalim show nastupima. Nakon završene natjecateljske karijere Paula se bavi podučavanjem, vodi grupe Lady latina u Zagrebu i priprema mladence za prvi ples. A danas je konačno otplesala i svoj prvi ples i uputila se u bračnu avanturu u kojoj joj želimo puno sreće! 

Foto: Instagram
VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

Komentara 1

ZA
zagabria7
23:23 27.05.2022.

Koji članci, kao da slušam tračeve u lokalnoj birtiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije