Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlado Kalember:

U Zagrebu je te 1970. svirati u bendu značilo kao danas igrati u Realu iz Madrida. Važnu su ulogu naravno odigrale i curice kojima si bio heroj

15.07.2022.
u 13:00

Poštari su mi donosili torbe pisama. No ja sam i tada znao da je to samo posljedica opće idolomanije, kaže Vlado Kalember.

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagabria7
14:24 15.07.2022.

To su bilia vremena kada su fanovi stvarno bili ludo zagrijani za neke popularne bendove. Npr koncert Plavog orkestra ili Srebrnih Krila na Cmroku, rijeke obožvateljica su se slijevale. Danas nitko njikoga ne šljivi pola posto pa 'svjezdice' popuit Lane moraju fanove za rukav navlačiti ili se uslikavati poluobnažene da ne bi pale u zaborav. Tragično kako se srozala glazbena industrija kod nas

SA
sargu123
17:51 15.07.2022.

Sedamdesete i osamdesete su bile godine. Imao sam sreću i proživio ih punim plućima.

Avatar strasnifiki
strasnifiki
18:52 15.07.2022.

kad ces vratiti pare kockaru? Posudio od mene 1000e, nikad se više nije javio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije