Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTJERA

Dubioza kolektiv protiv Morane Zibar u novom kvizu Tarika Filipovića

Protjera
13.10.2017.
u 14:43

U «Protjeri» se uz bend i Tarika Filipovića pojavljuje i lovkinja Morana Zibar, koja je iskazala zavidnim znanjem o Dubiozi te na kraju podsjetila na koncert kojeg 17. studenog grupa sprema u Velikoj dvorani Doma sportova.

Dubioza Kolektiv predstavlja «Protjeru», uzbudljiv novi kviz Tarika Filipovića u kojem su pokazali natjecateljski duh i dobro poznavanje zemljopisa, povijesti i osobne higijene.

U «Protjeri» se uz bend i Tarika Filipovića pojavljuje i lovkinja Morana Zibar, koja je iskazala zavidnim znanjem o Dubiozi te na kraju podsjetila na koncert kojeg 17. studenog grupa sprema u Velikoj dvorani Doma sportova.

Bit će to njihov prvi samostalan nastup u Zagrebu još od 2013. kad su rasprodali dvoranu 9 dana uoči održavanja. Novo gostovanje Dubioze u pomaknut će tu granicu puno unaprijed jer je u prodaji posljednjih 1.500 ulaznica za koje se očekuju da budu rasprodane u sljedećih tjedan dana!

Novi susret Dubioze i Zagreba poklopit će se s izlaskom novog studijskog albuma s kojeg su već skinuta dva singla – «Himna generacije» i duet s Dinom Dvornikom «Treba mi zraka».

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte će koštati 110 kn.


Službena prodajna mjesta:

    Dirty old shop, Tratinska 18

    Rockmark, Berislavićeva 13

    Aquarius CD Shop, Varšavska 13

    Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

    Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije