Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN VUKOREPA

Novi lovac stiže ovog tjedna u Potjeru

Mladen Vukorepa
Foto: HRT
1/4
16.10.2017.
u 15:27

Kako je Večernji.hr prvi i objavio, poznatoj trojci pridružit će se jedan od naših najboljih kvizaša, olimpijac Mladen Vukorepa

Nakon što je Večernji.hr prvi objavio kako je poznati kvizaš Mladen Vukorepa novi lovac u popularnom kvizu "Potjera", danas su to konačno i potvrdili s HRT-a. Vukorepa će u lovački stolac prvi put sjesti ovog tjedna, te se tako pridružiti kolegama Morani Zibar, Deanu Kotigi i Krešimiru Sučeviću-Međeralu.

Iskusni kvizaš Mladen Vukorepa nastupao je u mnogobrojnim HRT-ovim kvizovima: Brojke i slova (1986.), Kviskoteka (1988.), Diplomac (1998.), Izazov (1999.) i EUnigma (2013.), kvizu Hrvatske radiotelevizije emitiranomu u povodu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. Nastupio je i u Kviskoteci na Novoj TV (2006.). Mladen Vukorepa trenutačno je deveti na ljestvici najboljih kvizaša Hrvatskoga kviz saveza (HKS) i svojim će znanjem i iskustvom zasigurno pridonijeti kvaliteti, atraktivnosti i dinamičnosti Potjere. Inače, na ljestvici Hrvatskoga kviz saveza ukupno je 240 natjecatelja, a HRT-ovi lovci pri samome su vrhu.

- Radujem se nastupu u Potjeri. U svojoj sam karijeri stekao dosta iskustva,  a u najboljemu su mi sjećanju ostali nastupi u legendarnoj HRT-ovoj Kviskoteci i u EUnigmi, u kojima sam došao do finala. Ekipa i atmosfera na snimanju sjajni su i vjerujem da će gledatelji Hrvatske radiotelevizije to i prepoznati - ističe Mladen Vukorepa i dodaje kako se snalazi u svim područjima, a specijalnost su mu zemljopis i sport.

Urednik Potjere Igor Grković smatra da će novi lovac pridonijeti zanimljivosti emisije:
- Osnovna je ideja kviza na zabavan način promovirati znanje i učenje. Budući da smo stekli vjernu publiku, vjerujem da smo u tome i uspjeli. Uskoro nam se bliži 600. izdanje Potjere i uvođenje novoga lovca pravi je način da tu obljetnicu dostojno obilježimo - ističe Igor Grković.

Komentara 8

Avatar Hazl113
Hazl113
17:35 16.10.2017.

Potjera je jedan od težih kvizova koji ima prema težini mizerne nagrade. Samo kada se sjetim miljunaša gdje je svatko mogao bez problema doći do 32.000kn, bez vremenskog ograničenja i tri jokera, ovdje ima niz prepreka od vremenskog ograničenja u prvom krugi, pa vremenskog ograničenja u drugom krugu sa lovcem i onda na kraju opet vremensko 2 minutno ograničenje obrane osvojenog sa ili bez kolega. U tom se kvizu jednostavno ne može zaraditi već iznos da si čovjek može kupiti bar neki automobil, a kamo li stan. Puno bolje prolaze lovci koji dobe po ugovoru fiksnu zaradu (meni poznat iznos) plus 10% bonus kojeg obrane u zavisnoasti od iznosa. Zanimljivo da Tarik dobije više po sezoni od lovaca, koji ipak imaju znanje za razliku od njega. Dobra extra lova koju je mogao dobivati netko tko je rođen u ovoj zemlji, a ne da nam emisije vode stranci iliti dotepenci.

PR
prajdali100
16:35 16.10.2017.

Konacno u Potjeri i jedan Mladen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije