Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mark Cigoj

Tko je otac starije kćeri Nikoline Pišek? Ima još jedno dijete sa spisateljicom i sin je glazbenika

Foto: Pixsell
1/14
21.01.2024.
u 09:00

Bivši partner voditeljice Nikoline Pišek je Mark Cigoj s kojim ima kći Hanu, a mi smo se prisjetili njihova odnosa i priče.

Nedavno se društvenim mrežama i domaćim medijima proširila vijest kako je starija kći Nikoline Pišek, 26-godišnja Hana Cigoj doživjela blagi sudar, a o svemu se očitovala na svojem Instagram profilu. "Sretan početak Nove godine i vama", napisala je lijepa brineta, a prije fotografije sudara podijelila je još jedan simboličan citat. "Već sam sve zabrljala, 2025. će biti moja godina sigurno", dodala je mlada Hana.

Hana je najstarija kći Nikoline Pišek, a koju je dobila s novinarom Markom Cigojem. Hana inče živi u inozemstvu, a u sretnoj je vezi s Banjalučaninom Andrejem Ivanišem. Sa svojim Andrejem u vezi je više od tri godine, a detalje i zajedničke lijepe trenutke dijele na Instagramu. Uz Hanu, Nikolina ima i kćerkicu Unu Sofiju koju je dobila s pokojnim trgovcem umjetnina Vidojem Ristovićem. Malo tko zna da Hana zapravo ima dva imena, a atraktivna voditeljica jednom prilikom objasnila je kako su ona i njezina sestra Una Sofija dobile imena.


Osim majčine podrške, tu je podrška i oca Marka Cigoja. Pišek je stariju kći dobila u ranim dvadesetim godinama, a tijekom ljubavne romanse s bivšim novinarom Markom Cigojem jednom prilikom je rekla kako je njihova veza trajala tek nekoliko mjeseci kada je ona doznala da je u drugom stanju. - Još malo reminiscencija na dan koji ću pamtiti kao onaj kada sam bila najponosnija. U jednom trenutku su mi i suze izdajnički krenule niz lice, priznajem. U trenutku kada sam začula ime svoje nekada male djevojčice i tekst 'sada vas po prvi puta oslovljavamo titulom doktor i vaše je pravo od ovoga trenutka prepisivati lijekove i terapije'.

 

1/8

 

VEZANI ČLANCI:

 

Trenutak kada se čitala Hipokratova zakletva. Trenutak kada je okrunjena za plodove šestogodišnje predanosti i odricanja. Sve što mogu reći jest, ne usudim se osjećati nimalo zaslužno, već sam u čudu - znajući da sam bila klinka, nesvjesna svega kada sam je prvi puta držala u rukama - da je došla do ovog trenutka. Da smo uspjele unatoč mojoj nezrelosti i svemu što nas je pokušalo unazaditi i skrenuti s pravog puta - priznala je Nikolina kada je Hana diplomirala na fakultetu u Edinburghu. 

Inače, Mark Cigoj sin je opernog pjevača Krunoslava Cigoja koji je preminuo 2015. godine, a na pogreb na gradskom groblju Mirogoj došli su unuci Vito s majkom Josipom te Hana koja tada nije bila u pratnji majke Nikoline. Osim Hane, Mark ima i sina Vitu kojeg je dobio u desetogodišnjoj vezi sa spisateljicom Josipom Pavičić. 

 

VIDEO: Maja Šuput otkrila kako ju Bloom zove: 'Drugima je simpatično, a meni malo čudno'

 

Komentara 9

JU
JurekJuric
10:19 21.01.2024.

Majko mila koji Rašomon-tu se ne zna tko koga i zašto..?

ZA
zagabria5
09:32 21.01.2024.

Jesu to oni koji su ucjenjivqli onog oftamologa da će ga ocrnjivati u medijima ako ne kupi reklame

Avatar roker
roker
10:00 21.01.2024.

Kako stoje stvari u tom segmentu društva tu nitko ne zna tko je kome otac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije