Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Suznih očiju Vanessa Radman otplesala iz showa uz živahni jive

vanessa radman
htv
14.11.2009.
u 22:56

Žiri je Vanessin i Robertov nastup ocijenio jako zabavnim i savršenim za neki mjuzikl, ali publiku očito nisu previše očarali i ispali su iz plesnog showa

Vanessa Radman i njen plesni partner Robert Schubert večeras su u HTV-ovom showu “Ples sa zvijezdama” otplesali svoj posljednji ples. Lijepoj glumici nije najbolje legao brzi jive pa im žiri nije bio u milosti kada je dijelio ocjene.

– Opći dojam je da ste bili jako zabavni i bili biste odlični u nekom mjuziklu – poručio je Vanessi i Robertu član žirija Elio Bašan. Davor Bilman je od njih očekivao puno više i činilo mu se kao da su u pojedinim dijelovima koreografije izgubili spoj.

– Nisam razočarana, htjela sam otplesati još koji ples ali to ću se valjda još dogovoriti s Robertom za neke privatne sate – rekla je Vannesa koja unatoč tome što je odlična glumica nije uspjela sakriti tužan ton u glasu i suze u očima. Iako su već u trećoj emisiji izbačeni sa plesnog podija Robert je pohvalio svoju partnericu kao izvrsnu i strpljivu učenicu, zbog čega se sigurno nastaviti tu plesnu suradnju. Iva Šulentić i njen partner Damir Horvatinčić su svojom izvedbom jiva briljirali, čak toliko da je Iva morala uvjeravati voditelje Duška Čurlića i Barbaru Kolar kako joj je ovo prvi put da pleše ovaj živahni ples.

Žiri im je zato dodijelio najveći broj bodova. Savršeno su plesnim podijem sinoć klizili i pjevačica Franka Batelić i Ištvan Varga. Karakter emotivnog tanga ovaj par je pogodio u sridu i tako i dalje ostali na vrhu ljestvice.

Iako nisu sasvim uspješno vladali podijem, publika je prst gore digla i za Anu Ugarković i Nicolasa Quesnoita i Vedrana Mlikotu i Anu Herceg.

Komentara 1

TO
tom
11:36 15.11.2009.

ima prekrasne noge i guzu. šteta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije