Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na jahorini

Supruga našeg NBA košarkaša pokazala kako provodi zimovanje s prijateljicama: 'Zimske gadosti'

Ivica Zubac i Kristina Piršč
Foto: VLBIH FOTO
1/11
26.01.2022.
u 21:55

Društvo joj prave njezine prijateljice: manekenka Dina Dragija i influencerice Brita Bobetić i Ivana Mišković.

NBA košarkaš Ivica Zubac (24) i njegova supruga Kristina Zubac (29) inače žive u sunčanom Los Angelesu, a Kristina se odlučila za skijanje te je dom na kratko zamijenila nešto hladnijim mjestom. Kristina se trenutno nalazi na zimovanju na Jahorini u susjednoj Bosni i Hercegovini. Društvo joj prave njezine prijateljice: manekenka Dina Dragija i influencerice Brita Bobetić i Ivana Mišković

Na ovoj društvenoj mreži djevojke su pokazale kako se sjajno provode, a Kristina je objavila i nekoliko svojih fotografija. Zubac je pozirala na snijegu u zimskoj opremi. „Zimske gadosti“, napisala je u opisu objave. U komentarima su joj pratitelji poručila da je divna. „Zimske gadosti i bombetina“, napisala joj je pjevačica Zsa Zsa.

Inače, Krstina i Ivica prošlo ljeto su izrekli sudbonosno 'da'. Vjenčali su se u Malom Lošinju, a slavlje se održalo uvali Čikat s oko 180 uzvanika među kojima su bila i mnoga poznata lica. Kristina je za kumu odabrala svoju prijateljicu Petru Poznić, a kum je bio stručnjak za internetski marketing Filip Kratofil koji je i dugogodišnji partner glazbenice i influencerice Lane Jurčević. Na vjenčanju je bila i Jurčević koja je nosila drugu crnu haljinu, a pjevačica Indira Levak pjevala je tijekom slavlja u svjetlucavoj crvenoj haljini. Mladencima je u crkvi pjevala domaća glazbenica Zsa Zsa.

Mladenka je za vjenčanicu izabrala haljinu modne kuće Galia Lahav iz Tel Aviva, čije kreacije biraju mnoge poznate dame poput pjevačice Jennifer Lopez i tenisačice Serene Williams. U drugom dijelu večeri mladenka se presvukla u nešto jednostavniju bijelu haljinu bez naramenica s visokim prorezom, a na nogama je imala udobne smeđe natikače.

VIDEO Građani kod Zdenca života pale svijeće i polažu cvijeće pored slike Akija Rahimovskog

 

Komentara 1

GR
Grana9
22:57 26.01.2022.

Voliće ga do zadnje lipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije