Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE O SUKOBU

Srpski mediji otkrivaju pozadinu sukoba članova Bijelog dugmeta tijekom koncerta, oni poručili: 'Hvala Beogradu!'

Beer fest u Beogradu otvoren koncertom Bijelog Dugmeta
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/8
19.08.2021.
u 15:24

"Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam s publikom na koncertu i osjećao sam se fenomenalno", rekao je Islamović nakon koncerta, a gotovo identičnu izjavu dao je i Tifa.

Nakon medijskih natpisa o sinoćnjem sukobu članova grupe Bijelo dugme tijekom koncerta u Beogradu, srpski su mediji prenijeli i njihove izjave o tom događaju. Prema pisanju, Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa na jučerašnjem su se koncertu sukobili zbog izvođenja pjesme 'Ružica si bila'. Navodno je Tifa napustio binu tijekom izvođenja pjesme, jer je Islamović otpjevao dio pjesme koji je on trebao. Mediji su pisali da je zbog toga Tifa pobjesnio, bacio bubicu i istrčao s pozornice. Navodno se i zaključao u kontejner koji je bio rezerviran za njega, a sve je popratio riječima: "Što će on meni upadati u pjesmu?". Koncert se nastavio i bez njega, a on se vratio na pozornicu, navodno, tek na nagovor menadžera, kratko otpjevao i naklonio se publici s ostatkom benda. Dodajmo da su se pjevači već ranije sukobili zbog pjevanja, kada je došlo i do fizičkog obračuna.

Mnogi su, stoga, sinoć vidjeli početak novog velikog sukoba. Ipak, nakon koncerta obojica su pjevača dali gotovo identične izjave u kojima su poručili da ne postoje neki problemi između njih. "Ja stvarno nemam nikakvih problema, uživao sam s publikom na koncertu i osjećao sam se fenomenalno", rekao je Islamović nakon koncerta za Kurir.rs.  Njegov kolega iz benda  rekao je da ni on stvarno nema nikakvih problema i da je uživao u koncertu. "Hvala još jednom Beogradu, koji je sinoć dokazao koliko voli Bijelo dugme", dodao je Vojičić. 

 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Komentara 11

NE
neboiznadzagreba2
15:31 19.08.2021.

Srpski mediji otkrivaju, a srpski medij Večernji list prenosi. Srpsko novinarstvo koje služi za zagluplivanje prelilo se u Hrvatsku putem srpskih vlasnika ( iza kojih tko zna tko stoji) nekad uglednih hrvatskih noviba.

DU
Deleted user
16:01 19.08.2021.

Ne mozemo mi bez dogadaja u Srbiji, ocito su bitnije vijesti od njih nego sto se dogada u EU

ST
strahimir
16:13 19.08.2021.

Koga još briga za to srpsko smeće osim bolesnih medija ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije