Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCERICA

Ella Dvornik objavila video zbog kojeg su se njezini pratitelji naježili: 'Nema tate'

Foto: Instagram screenshot
1/14
19.08.2021.
u 12:30

Influencerica Ella Dvornik u videu koji je objavila istaknula je da joj je život bolji nego što može zamisliti, ali i neke tužne vijesti.

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (30) na svojim je društvenim mrežama objavila kratak video u kojem se dotaknula teških tema, a posebno je zadnji dio videa natjerao njezine pratitelje da se naježe. Influencerica u videu pokazuje što bi odgovorila sama sebi na pitanja da danas sretne sebe iz prošlosti. Video je započela pitanjem o svojoj karijeri. "Hoćemo postati umjetnici?" pitala je sebe iz budućnosti, a odgovor je bio nažalost negativan. Zatim je upitala hoće li upisati fakultet, a odgovor je također bio negativan. Uslijedilo je pitanje hoće li umrijeti, a i taj je odgovor bio negativan. "Bit će O. K.", kazala je Ella iz budućnosti sebi iz prošlosti te zatim čula neke vijesti koje su je razveselile. "Znači nema više izgladnjivanja i rezanja?" bilo je sljedeće pitanje, a zatim ju je dočekao osmijeh Elle iz budućnosti. "Ništa od toga, sve je prošlo", odgovorila joj je. Sljedeća tema koja ju je zanimala bila je ljubav i djeca. "Hoćemo li imati djecu, pravu ljubav?" upitala je. "Ne samo to, još bolje od toga", najavila je Ella iz današnjice. "Wow, život će biti bolji?" upitala je uzbuđeno, a odgovor koji je dobila opravdao je njezino uzbuđenje. "Bolji nego što možeš zamisliti!" odgovorila joj je Ella iz današnjice. Uzbuđena zbog svega lijepoga što je doznala, postavila je pitanje čiji joj je odgovor teško pao. "Hoće li tata pjevati na svadbi?" uzbuđeno je izgovorila Ella iz prošlosti. "Nema tate", glasio je odgovor zbog kojeg su se njezini pratitelji naježili te joj to poručili i u komentarima.

"Najtužnija rečenica", poručila joj je pratiteljica. "Ajme naježila sam se na ovo zadnje", odgovor je druge osobe. "Uh, ovo je boljelo", još je jedna od reakcija pratitelja. "Tata će uvijek biti tu", poručila joj je jedna pratiteljica utješno. 

Podsjetimo, influencerica je nedavno objavila crtež na kojem se nalaze njezin otac Dino Dvornik, ona i njezine kćeri. "Kažem vam da mi je srce stalo kad sam dobila ovo na e-mail", napisala je tada u opisu fotografije, dok je njezina majka Danijela Dvornik napisala da bi tako nekako bilo te dodala, kad već ne može tako biti u stvarnosti, da može barem na crtežu.

VIDEO Vjenčanje Katarine Vuco

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar B.Geserit
B.Geserit
17:51 19.08.2021.

Eto jedina ona ostala bez oca.... Ništa svi oni mladi ljudi čiji je otac otišao u smrt za domovinu.... njen je otišao iz života jer se nije mogao suočiti sa životom.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:41 19.08.2021.

Ovoj majstoriji se izgleda ne da stati na kraj.

DU
Deleted user
12:48 19.08.2021.

Dobro je ona to sve izgurala bez tate, svaka čast. Neka im je sa srećom, tata je bio veliki pozitivac ali nije mogao kontrolirati porok. Nažalost život nema milosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije