Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima 62 godine

Sjećate se zgodnog Face iz serije 'Seks i grad', evo kako izgleda sada

Foto: Pixsell
1/3
07.05.2017.
u 15:16

Chris Noth kaže kako više ne razmišlja o "Seks i gradu" niti ima želju snimati novi filmski nastavak. Sada je centar njegova svijeta njegov osmogodišnji sin

Zbog uloge Face u hit seriji "Seks i grad" markantni glumac Chris Noth postao je miljenik žena. Neizvjestan ljubavni odnos između njegovog lika Face i glavne junakinje Carrie, koju je glumila Sarah Jessica Parker držao je gledateljice prikovane uz ovu seriju čak šest sezona, a kasnije su snimljena i dva filmska nastavka.

Chris danas ima 62 godine, kosa mu je sijeda, ima brkove i ne razmišlja više o "Seks i gradu" niti ga baš zanima snimanje trećeg filmskog nastavka.

- Jedino što me sada zanima i na što sam fokusiran je sportski uspjeh mog sina. Mislim da "Seks i grad" više nije zanimljiv mlađim generacijama. - rekao je nedavno u jednom intervju. 

Od 2012. u braku je s Tarom Wilson s kojom ima osmogodišnjeg sina Oriona Christophera.

 

 

 

@whitegirlmovie premier. In theaters September 2nd.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

 

 

 

ANGELS FROM BRUSSELS.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

 

 

Komentara 1

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
17:00 07.05.2017.

A kako bi trebao izgledati čovijek sa 62 godine. Izgleda sasvim normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije