Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav boli

Severinu svladale emocije, pustila suzu pred kamerama TV-a Pink

Ronaldo
Foto: Screenshot
1/2
06.03.2013.
u 10:26

Pjevačicu je u emisiji "Ami G Show" ganulo pitanje voditelja o njenoj vezi s Milanom Popovićem

Severina je gostovala u emisiji "Ami G show" srpskog voditelja Ognjena Amidžića gdje su je svladale emocije pa je pustila suzu pred kamerama TV-a Pink.

Kako javlja Press online, Seve se raspričala o skorašnjem koncertu u Beogradu, ali bi je Ognjen prekidao tražeći odgovore na pitanja koja više zanimaju publiku. A kad ju je upitao kako stoje stvari u njenom privatnom životu, Severina je rekla:

– Volimo se – odgovorila je i dobila veliki pljesak. Međutim, kad ju je voditelj poslije pitao postoji li mogućnost da se pomiri s Milanom Popovićem, Severina je pustila suzu.

– Vidiš što mi radiš, samo plačem u tvojoj emisiji – odgovorila je Severina obrisavši rupcem suzu s oka. Njihova ljubav nikad nije bila upitna, ustvrdila je Severina, otkrivši da su ona i Milan iza sebe imali osjetljivo razdoblje.

>>Pratite Seve fun blog

Ključne riječi

Komentara 7

MA
matador007
13:43 06.03.2013.

Kako vas nije sram maltretirati nas s time što ova sponzoruša plače? Zašto ne pišete o sirotinji koja plače od gladi i neimaštine?FUJ!

SJ
Sve je uzalud
14:56 06.03.2013.

Prestrašno

DU
Deleted user
22:24 06.03.2013.

Buhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu...........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije