Naslovnica Showbiz Zvijezde

Scarlett Johansson nemilosrdno ismijala Ivanku Trump i optužila je za licemjerje

Glumica je u "Saturday Night Liveu" odjevena u zlatnu haljinu i s vlasuljom 'a la Ivanka' reklamirala parfem pod nazivom "Complicit"
13. ožujka 2017. u 14:19 3 komentara 1771 prikaza
Ivanka Trump
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Američka glumica Scarlett Johansson u subotu je u kasnovečernjem humorističnom skeč-programu koji se emitira uživo "Saturday Night Live", nemilosrdno ismijala prvu predsjedničku kćer Ivanku Trump.  

Glumica koja je planetarnu popularnost stekla ulogama u filmovima "Djevojka s bisernom naušnicom" i "Izgubljeni u prijevodu" snimila je video-klip za reklamu za lažni parfem i u njemu glumi prvu američku kćer. 

Odjevena u zlatnu haljinu i s vlasuljom ''a la Ivanka'' reklamira parfem pod nazivom "Complicit" (sudionica), u kojemu najstariju predsjednikovu kćer optužuje za licemjerje. 

"Ona je lijepa, ona je moćna, ona je – sudionica. Žena koja zna što želi i zna što čini. Odana je. Feministkinja, odvjetnica, junakinja žena, no.... ona je i sudionica", čita narator te nastavlja: "Parfem za ženu koja bi mogla sve ovo prekinuti, no to ne želi".

U jednom trenutku njezino ismijavanje ide toliko daleko da Scarlett popravlja ruž i gleda se u ogledalo, no u odrazu je njezin otac Donald Trump. 

Scarlett Johansson Sasvim iznenada Nakon dvije godine braka razvodi se Scarlett Johansson Scarlett Johansson Dugotrajan proces Scarlett Johansson čeka teška borba za skrbništvo nad kćeri Rose

Brojne su američke robne kuće i tvrtke sa svojih polica nedavno povukle odjeću, cipele i nakit Ivanke Trump.

Iako su iz Nordstroma i iz Niemana Marcusa, ali i iz ostalih luksuznih trgovina objasnili da je to zato što se njezina roba loše prodaje, pretpostavlja se da je odluka donesena zbog neslaganja s Trumpovom politikom, zbog njegove odluke o migrantima i nakon što je objavljena snimka vulgarnog rječnika koji je koristio o ženama.

Unatoč tome Ivankino se modno carstvo navodno jako dobro oporavlja. 

>>Kako je Ivanka Trump zabila nož u leđa ocu Donaldu

>>Tko je Tiffany Trump - kćer koja živi u sjeni starije braće i sestre​

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • Deleted user:

  Scarlett Johansson nemilosrdno ismijala Ivanku Trump i optužila je za licemjerje. Što nije licemjerje gledati na ono što je učinila Klintovnova obamina i buševa vlada? Milijuni raseljeni tisuće ubijenih milijarde dolara štete. Ali ova govori o licemjerju Ivanke Trumph.

 • Shariel Aron:

  Mislio sam da je Scarlett pametnija.U nedostatku dobrih uloga i nakon dva razvoda,počela je gubiti kompas.Nije vrag da je ljubomorna na Ivanku,jer je ljepša od nje.

 • Avatar kravata
  kravata:

  Svađa i ruganje medu zenama je dokaz da zene ostaju zene i tako je dobro.