Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne shvaćaju je ozbiljno

Tko je Tiffany Trump - kćer koja živi u sjeni starije braće i sestre

Tiffany Trump
Foto: PA/Pixsell
1/4
13.03.2017.
u 11:45

Za razliku od braće Donalda i Erica te sestre Ivanke koji u Trumpovom poslovnom carstvu rade od srednjoškolskih dana, Tiffany nikada nije pokazivala takve ambicije i radije samo uživa u novcu i lagodnom životu

Djecu Donalda, Erica i Ivanku predsjednik Amerike Donald Trump još od srednjoškolskih dana uključio je u svoje poslovno carstvo, dok kći Tiffany iz drugog braka s Marlom Marples nije uključio niti u rad poslovnog carstva niti ju je angažirao u politici. 

Zato su se mediji iznenadili kad se Tiffany pridružila braći Donaldu i Ericu te njihovim suprugama na nedavnom otvaranju Trumpovog hotela u Vancouveru.

- Tiffany će se uskoro pridružiti našem timu i organizaciji, uvijek nam je drago kad si s nama - rekao je njen brat Donald na otvaranju. Donald je ovim dao naslutiti kako će i Tiffany uskoro dobiti jednu od važnih pozicija u Trumpovoj organizaciji i nakon niza novinarskih upita stiglo je i službeno priopćenje u kojem organizacija Trump demantira Tiffanyno priključivanje poslovnom timu.

Tata Donald nema dovoljno povjerenje u 23-godišnju Tiffany i ne vidi kod nje ambicije kao kod starije djece, što je u jednom intervju otvoreno i priznao. 

- Don, Eric i Ivanka moj su ponos i oni naporno rade, a Tiffany se ponosim u malo manjoj mjeri jer ona je tek završila fakultet, ali inače je sjajna djevojka – kazao je predsjednik Amerike. 

Dok Donald i Eric vode računa o poslovima svog oca dok on obavlja dužnost predsjednika i dok Ivanka pomaže ocu u političkim odlukama, Tiffany jednostavno uživa u luksuzu i na Instagramu se neprestano hvali svojim putovanjima i druženjima s poznatima. Na ovoj društvenoj mreži ima oko 700 tisuća pratitelja. 

Ovih dana odmara u Belizeu na obali Karipskog mora i ne zamara se političkim odlukama svog oca već uživa u ronjenju i planinarenju s dečkom Rossom Mechanicom. Zanimljivo je da je Ross demokrat i pristaša politike Hillary Clinton. 

Tiffany je završila studij sociologije i urbane kulture, bila je pripravnica u Vogue a okušala se i kao pjevačica, ali nije se baš iskazala ni na jednom od spomenutih polja. Starija sestra Ivanka joj je najveća savjetnica po pitanju mode ali i životnih i poslovnih odluka.

Ipak, Tiffany nikako da zadobije očevo povjerenje koje uživaju njena starija braća i sestra i zato je, navodno, odlučila i studij prava ne bi li je tata konačno počeo shvaćati ozbiljno.

 

 

🌊

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

 

 

We had a lovely time in GA! #GeorgiaPeaches 🍑🍑

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

 

 

 

🦈💦

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

 

>>Teret prezimena Trump: Nitko ne želi sjediti pored predsjednikove kćeri

>>Zašto je Donaldu Trumpu starija kći Ivanka miljenica, dok se mlađom Tiffany baš i ne ponosi?

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:16 13.03.2017.

kakva majka takva kći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije