Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O trudnoći

Scarlett Johansson konačno progovorila: Želim moći odgojiti djecu i snimiti film godišnje

scarlett johansson
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/9
24.03.2014.
u 22:17

Scarlett Johansson možda skriva svoj trudnički trbuh, no, oglasila se vezano uz svoju prvu trudnoću...

Scarlett Johansson možda skriva svoj trudnički trbuh, no, oglasila se vezano uz svoju prvu trudnoću. Lijepa glumica svjesna je da je teško usklađivati karijeru i majčinstvo, a budući je jedna od najcjenjenijih glumica generacije, i ne sumnjamo da je njoj to još veći izazov.

- Čini se jako stresno ne moći provesti sve vrijeme sa svojom obitelji jer stalno slijedite ideju vlastitog uspjeha. Mora postojati svijet u kojem mogu balanisrati između svega toga. Moći odgojiti djecu i snimiti film godišnje, ili raditi na sebi, na vlastitim projektima. Želim imati to sve. Sebično, kroz smijeh je ispričala Scarlett za Wall Street Journal.

- Znam da će s tim doći neke žrtve. Znam koliko se bore zaposlene majke s karijerom. Događa se. S muškarcima jednostavno nije tako, dodala je glumica aludirajući na razlike koje roditeljstvo donosi muškarcima i ženama. Da podsjetimo, 29-godišnja glumica čeka dijete s francuskim novinarom Romainom Dauriacom.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Bujna Scarlett Johansson izgleda bolje nego ikada

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:40 25.03.2014.

kad malo bolje pogledam ružna je .

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:42 25.03.2014.

O vo postaje malo dosadno ,svaki put kad na VL piše da je netko lijep to je laž čemu to ?

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
10:39 25.03.2014.

nije lijepa zašto se to forsira??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije