Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
video oduševio svijet

Pogledajte kako 12-godišnji Gosling rastura na MC Hammera

ryan gosling
Foto: Screenshot
1/6
09.03.2015.
u 10:19

Na singl 'Hound Dog' plesao je na nastupu u Londonu, samo godinu dana prije nego što je zajedno s Justinom Timberlakeom postao glavna zvijezda Disneyjeva showa

Video 12-godišnjeg Ryana Goslinga kako rastura dok pleše na singl MC Hammera pojavio se na Facebooku.

Nakon toga preplavio je medije te oduševio brojne obožavateljice zgodnog glumca. Na singl "Hound Dog" plesao je na nastupu u Londonu, samo godinu dana prije nego što je zajedno s Justinom Timberlakeom postao glavna zvijezda Disneyjeva showa.

Time je započeo i uspon u karijeri koja uspješno traje i danas. Osim što je uspješan glumac, danas je Ryan i otac djevojčice Esmeralde, koju je dobio sa kolegicom Evom Mendes.

>>Glumica zaboravila govor na humanitarnoj večeri: 'Oprostite, imam bebu i neispavana sam'

>>Tek su dobili kćer, a već prekidaju?

Komentara 1

PA
pavo
11:19 09.03.2015.

Što to na hrvatskom jeziku znači "rastura"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije