Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
big brother

Romska obitelj Vasić šefuje u maloj Jugoslaviji Velikog Brata

big brother
Foto: Screenshot
1/5
05.09.2015.
u 23:05

Jednojajčani frizeri Giba i Mika i njihovi roditelji Rade i Rada u BB kući imaju poseban zadatak kao vlasnici imaginarnog BB hotela u kojem će stanarima izdavati naredbe po svojoj volji

Big Brother kuća na beogradskom Košutnjaku dobila je sve svoje stanare. Prve večeri ušlo ih je desetero, a sada predstavljamo i troje novih koji su im se priključili večeras. Profilno i karakterno među njima ima doslovno svega. Od rudara Branislava koji nije mogao skriti čuđenje sa svakim novim ulaskom sustanara do brbljavog ili bolje reći brbljave Makedonke Andreje koja već sedam godina živi kao transrodna osoba, a prije je radila kao policajac.

Fantastična braća

Producenti nam doista nisu lagali najavivši najsenzacionalniji Big Brother dosad. Kao što nije bila laž ni da će se u ovoj sezoni dogoditi nešto što nije viđeno ni u Big Brother formatima u svijetu, a to je romska obitelj Vasić. Rade je glava obitelji, a sa suprugom Nadom ima šestero djece. Najmlađi su jednojajčani blizanci Dragutin zvani Giba i Miroslav zvani Mika, frizeri za žene. Rade je trbuhom za kruhom otišao u Njemačku gdje i danas gotovo cijela obitelj Vasić živi. Rada je domaćica. Obitelj Vasić je iz Male Plane kod Prokuplja, gdje i danas živi njihov najstariji sin koji čuva kuću.

Na stranu što su nam beskrajno simpatični sa svojim sitnim prepirkama i brutalno iskrenim radikalnim izjavama poput one “da sam rodila dvije blizanke, ostavila bih ih u rodilištu, ali kada sam vidjela dva lijepa sina, povela sam ih kući”, do upravo ta dva blizanca koji su pravi spektakl..., imaju oni i svoju ulogu.

Raj i pakao

Naime, stanari su trenutačno podijeljeni u dvije prostorije. Jedni su ušli na zlatna vrata u Big Brother kuću koju opisuju kao raj, a drugi na srebrna vrata u skučenu i nimalo glamuroznu prostoriju, a za Vasiće ne znaju ni jedni ni drugi. E, upravo u tome je najveća novina jer scenarij je da su Vasići u biti vlasnici hotela u kojem su odsjeli BB stanari, a onaj dio u srebrnoj sobi su im posluga koja od Vasića prima zadatke. Naravno, to je samo početak, odnosi će se drastično mijenjati. A do tada neće li biti zabavno Crnogorca Aleksandra koji je najavio da u BB kući neće ništa raditi jer mu kod kuće tata nosi čašu vode, a koji je iza srebrnih vrata, vidjeti u ulozi recimo sobara gostiju BB hotela. Ekstravagantan izbor stanara nagradili su odmah i gledatelji koji su već u petak u impresivnom broju od 600 tisuća znatiželjnika bili prikovani uz program RTL-a.

 

>>Sestre iz Rijeke u klinču s čuvarom Jennifer Lopez

>>Evo kako nam 
je bilo u Big Brother kući

Komentara 39

Avatar nijeminišta
nijeminišta
23:22 05.09.2015.

postoji li besmislenija emisije od ovoga???

AA
AAlien
23:21 05.09.2015.

Scenarij više nego dobar. Tri fufice iz Hrvatske i fakeri iz istočnijih zemalja. Bratstvo-jedinstvo, jugokurvrluk. p.s. RTL šekretu treba oduzeti licencu ili barem uvesti porez na medijsko smeće...

IV
ivica.vranjic
23:40 05.09.2015.

Zid osam metara visok prema srbiji i ovim idiotarijama! I odfakofirat taj rtl! Zauvijek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije