Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastični koraci braće

Redatelji Matrixa sada su sestre, nakon brata i Andy promijenio spol

Andy Wachowski
Foto: Aaron Vincent Elkaim/Press Association/PIXSELL
1/5
09.03.2016.
u 11:10

Sada redateljica Lilly Wachowski u izjavi za LGBT zajednicu u Chicagu otkrila je da transseksualnost nije jednostavna jer živimo u društvu većinski određenom spolom

Drugi član redateljskog tandema iza "Matrixa", Andy Wachowski (48) javnosti je objavio da se odlučio na promjenu spola. Učinio je to četiri godine nakon svojeg brata, odnosno sestre – Lane Wachowski (50).

Sada redateljica Lilly Wachowski u izjavi za LGBT zajednicu u Chicagu otkrila je da transseksualnost nije jednostavna jer živimo u društvu većinski određenom spolom.

– Ako si transeksualna osoba, trebaš živjeti u svijetu koji je prema tebi otvoreno neprijateljski nastrojen, kaže Lilly, kako javlja Yahoo.

Međutim, još nije službeno potvrđeno kada će napraviti operativni zahvat za potpunu promjenu spola.

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Sestra Lana (prije Larry Wachowski) 2009. godine rastala se od supruge te kasnije udala za drugu ženu. Četiri godine kasnije javnost doznaje da Larry postaje žena.

Prije toga Lana, odnosno Larry dugo je bolovao od depresije i anksioznosti.

Savez homoseksualaca i lezbijki protiv klevete (GLAAD), oduševljen je Lillynim "izlaskom" i hrabrošću da, iako je nespremna, javno potvrdi svoju odluku.

>> U Cineplexxu održana najglamuroznija hrvatska premijera godine

Komentara 10

Avatar wopa
wopa
12:34 09.03.2016.

Nije bolest sve sto boli. Poremeceni tipovi.

LI
liliZG
14:26 09.03.2016.

fali mu buraz, pa...kad si bogat možeš izvoditi gluparije...

AL
Alkana
17:02 09.03.2016.

Poštedite nas ovakvih gluparija!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije