Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženi odmor

Rakitić konačno uživa s Raquel, a fanovi su primijetili jedan detalj na njegovoj nozi

Foto: Instagram
1/5
20.07.2018.
u 11:09

Naš nogometni reprezentativac pohvalio se fotografijom s odmora, a obožavatelji su odmah primijetili modrice na njegovu gležnju.

Nakon što je sa suigračima iz reprezentacije i s navijačima na glavnom zagrebačkom trgu proslavio osvojeno srebro na SP-u u Rusiji, Ivan Rakitić sa svojom voljenom Raquel – gotovo doslovno – odjahao je na odmor. 

Više od 30 dana Rakitić je bio odvojen od supruge i njihovih kćeri Althee i Adare i jedva je dočekao posvetiti slobodno vrijeme svojim omiljenim curama. Na Instagramu su i Raquel i Ivan podijelili fotografiju na kojoj uživaju u jahanju, a obožavatelji su odmah primijetili jedan detalj na Ivanovoj nozi.

 

 

🐴🔗❣️ @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

 

Naime, gležanj mu je cijeli u modricama, što je također Ivanov ''suvenir'' sa Svjetskog prvenstva u Rusiji i dokaz koliko je bio borben na terenu. Osim komentara o gležnju, obožavatelji su im poručili kako su najljepši par, a mnogi su istaknuli kako im je njihova ljubav uzor. 

>>Pogledajte najbolje trenutke s dočeka Vatrenih

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
11:14 20.07.2018.

Osim Ivana i Raquel, na slici je i Plenković u sportskom izdanju?

DC
DC
12:56 20.07.2018.

Samo da igra jos bar 2-3 godine za reprezentaciju. Pobjeda protiv Francuza u finalu Eura bi opet napunila ulice i trgove lijepe nase...

KB
kamilo.bozic
15:54 21.07.2018.

Ko sisa Plenkovica on misli da smo zaboravili kome on pripada dres vatreni nemozega izmjeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije