Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakašnjela proslava

Princ Harry jedva čeka da se napije za svoj 28. rođendan

harry
Pixsell
14.09.2012.
u 18:00

Tijekom četveromjesečnog boravka u Afganistanu zabranjeno mu je okusiti alkohol pa je slavlje odgodio kad završi svoje vojne dužnosti. Sa suborcima je već dogovorio tulum na Cipru

Iako će sutra navršiti 28 godina, princ Harry morat će pričekati da rođendan proslavi uz litre alkohola. Tijekom četveromjesečnog boravka u Afganistanu zabranjeno mu je okusiti alkohol pa je slavlje odgodio kad završi svoje vojne dužnosti.

Sa suborcima je već dogovorio tulum na Cipru, a princ navodno jedva čeka da se napije.

− Tada će prvi put poslije nekoliko mjeseci popiti, a ne boji se da bi se tulum mogao oteti kontroli i da bi opet mogao završiti na naslovnicama. Vjeruje svojim suborcima koji su mu dali podršku nakon nedavnog skandala s golišavim Harryjevim fotografijama tako što su se i oni slikali goli i objavili fotografije na Facebooku − član oružanih snaga rekao je za The Daily Telegraph.

Ključne riječi

Komentara 7

SO
sotokuco
21:26 14.09.2012.

Bravi prinče. Napij se, jer živjeti kako ti drugi nameću, hebeno je teško. Zato ja, Bogu zahvaljujem što nisam princ, i što svaki dan živim kao car.

SN
snovakor
10:47 15.09.2012.

Potpuno normalno ! Cijeli život ih maltretiraju s tim nekakvim ponašanjem, a onda to mora negdje "puknuti" !! Samo naprijed !

Avatar Bud Humski
Bud Humski
20:16 14.09.2012.

Pa i treba, nije se napio ima dva dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije