Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

Presretna Franka oduševljena je haljinom za nastup

Franka Batelić
Foto: Instagram
1/6
27.04.2018.
u 16:59

Ne mogu biti sretnija od ovoga kako je sve ispalo i jedva čekam da vidite što smo vam pripremili. Znatiželjna sam, možete li pogoditi kakvu ću haljinu nositi na nastupu? A vama dečki, hvala na kreativnosti, talentu, radu,trudu i zaraznoj pozitivi - napisala je Franka

Franka Batelić radi na posljednjim detaljima svog nastupa na ovogodišnjem Eurosongu. Poznato je kako će joj haljinu za nastup dizajnirati  eNVy room. Franka je na Instagramu objavila kako je presretna zbog toga.

- Radim na posljednjim detaljima s dvojcem eNVy room. Ne mogu biti sretnija od ovoga kako je sve ispalo i jedva čekam da vidite što smo vam pripremili. Znatiželjna sam, možete li pogoditi kakvu ću haljinu nositi na nastupu? A vama dečki, hvala na kreativnosti, talentu, radu,trudu i zaraznoj pozitivi! Volim vaaaaaas - napisala je Franka pokraj fotografije s Vjekom Franetovićem i Nikicom Ivančevićem iz eNVy rooma.

Podsjetimo, Franka će s pjesmom "Vrazy" u Lisabonu nastupati 8. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri kao 12. po redu. Finale je na rasporedu 12. svibnja.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
17:34 27.04.2018.

franka je simpa,ali ne kao ova dvojica ..baš su cakani..slatkiši...

Avatar Trpimir
Trpimir
19:43 27.04.2018.

Zali Boze svih tih haljina, i kreacija, i stylinga, i frizura, i videa i cudesa kad nema niti pjesme, niti teksta niti glazbe.

DU
Deleted user
21:12 27.04.2018.

Vrazy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije