Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nešto nedostaje...

Publika dala svoje mišljenje o pjesmi s kojom Franka ide na Eurosong

Franka Batelić
Foto: HRT
1/5
07.03.2018.
u 14:11

Obožavatelji hvale Frankin vokal, ali kažu kako im u pjesmi "Crazy" nešto nedostaje, fali im više energije...

Nakon što je jučer objavljen spot i cijela pjesma "Crazy" kojom će nas Franka Batelić predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu, oglasili se i publika i dala svoj sud.

Velika većina, pa i sudionici naše ankete kažu kako im se pjesma nije baš svidjela. Ocijenili su pjesmu solidnom te kako kroz cijelu pjesmu očekuju vrhunac koji nikako da se dogodi.

 

 

- Pjesma nema ni početak ni kraj, sve je nešto nabacano, nema energije. Riječi pjesme su bez veze, loše - piše u jednom  od komentara na službenoj stranici Franke Batelić.

Obožavatelji su pohvalili Frankin vokal, a dio njih je rekao kako ih izvedbom podsjeća na Lady Gagu i njen stil. Mišljenja su podijeljena, ali obožavatelji uglavnom nisu optimistični oko uspjeha ove pjesme i predlažu da se nešto korigira do samog natjecanja. 

Komentara 15

Avatar heyhay
heyhay
15:36 07.03.2018.

pjesma je dosadna ko proljev

SA
sasavt
14:44 07.03.2018.

0 bodova

TH
than
15:41 07.03.2018.

Doslovno bezveze... Mozda i najlosija pjesma koju smo do sada poslali uz onu sevkinu afriku papriku. Nikakva melodija, nikakav refren, nista po cemu bi pjesma bila posebna. Sve je nekako usporeno i otuzno. Jednostavno, ne zelis je poslusati jos jednom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije