Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas je slavna

Prepoznajete li ovu poznatu manekenku? Ovako je izgledala s 19 godina

Foto: Instagram
1/7
29.01.2021.
u 21:30

Njemačka manekenka Heidi Klum koja sada živi u Americi karijeru je započela 1992. godine kada je pobijedila na natječaju "Model 92" i dobila ugovor s jednom agencijom za modele.

Manekenka Heidi Klum svoju karijeru je izgradila kao plavuša, ali na početku karijere bila je brineta i imala je sasvim drugačiji imidž od današnjeg. Kako je izgledala na početku manekenske karijere ova 47-godišnjakinja prisjetila se jednom fotografijom koju je objavila na Instagramu. - Prošlo je neko vrijeme...- napisala je ispod fotografije koja je snimljena kada je bila 19-godišnjakinja. Od tada puno se toga promijenilo u njezinom životu i nosila je revije najpoznatijih svjetskih dizajnera te je bila zaštitno lice Victoria's Secreta, a sada je voditeljica emisije "Germany's next top model".

Njemačka manekenka koja sada živi u Americi karijeru je započela 1992. godine kada je pobijedila na natječaju "Model 92" i dobila ugovor s jednom agencijom za modele. Slijedile su naslovnice za Elle i Vogue te ugovori s Escadom i Verom Wang, a zatim gostujuće uloge u "Spin Cityju", "Seks i gradu" i "CSI: Miamiju". Heidi ima četvero djece: Helenu (Leni), (16), Henryja (15), Johana (14) i Loua (11).

Prošle godine njezina kći Leni debitirala je kao  model na naslovnici njemačkog izdanja Vogue. - Bilo je samo pitanje vremena kada ću i sama početi raditi kao model. Prva ponuda stigla mi je kada sam imala samo 12 ili 13 godina od marke koju sam voljela nositi. Tada sam molila mamu da mi dopusti da budem njihov model, ali nije bilo šanse da ju nagovorim! Sad razumijem da je to bilo prerano - ispričala je Helena u intervju.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:44 30.01.2021.

najbogatija manekenka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije