Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRAZAN MI STAN'

VIDEO Dončić i Shaquille O'Neal pjevali hrvatski hit pred jednu od ključnih utakmica

Foto: Screenshot: X.com
1/4
27.05.2024.
u 07:56

Ne treba dvojiti da iza izbora tog glazbenog broja stoji Luka Dončić, a vidljivo je da stihove i ritam pokušava uhvatiti i veliki Shaq

Košarkaši Dallas Mavericksa pobijedili su Minnesotu rezultatom 116:107 i nakon tri utakmice finala Zapadne konferencije NBA lige imaju 3:0 u seriji. Nadomak velikog finala u kojem bi se trebali sastati s Boston Celticsima (vode 3:0 protiv Indiane) doveli su ih Luka Dončić i Kyrie Irving. Treba reći i to da nikada niti jedna momčad u povijesti doigravanja NBA lige nije izgubila seriju nakon vodstva od 3:0. Dallas dobio obje utakmice u Minneapolisu, a sada i kod kuće. Dončić i Irving zabili su svaki po 33 poena, a slovenski virtuoz upisao je i sedam skokova, odnosno pet asistencija. Irving je imao bolji šut iz igre (12/20 nasuprot Dončićevih 10/20), 3 skoka i 4 asistencije. Dončić i Irving su učinkom u trećoj utakmici finala Zapada uspjeli ono što nije nikome do sada. Naime, jedini su par šutera koji je u NBA doigravanju imao tri ili više utakmica s po 30 poena. 

Kod Minnesote glavni igrači nisu imali svoju večer. Karl-Anthony Towns je ubacio 14 poena uz 11 skokova, Anthony Edwards je dodao 26 poena te po devet skokova i asistencija dok je Rudy Gobert imao učinak od devet poena i šest skokova. Četvrta utakmica u kojoj će Dallas ponovno pred svojim navijačima imati priliku doći do NBA finala igra se u srijedu u 2.30 po hrvatskom vremenu.

A uoči ove utakmice stigao je i zanimljiv detalj sa zagrijavanja. Naime, na utakmici je bio i veliki Shaquille O'Neal, a na jednoj snimci koja je postala viralna na društvenim mrežama čuje se kako s razglasa trešti pjesma "Prazan mi stan", hrvatske grupe E.T. Ne treba dvojiti da iza izbora tog glazbenog broja stoji Luka Dončić, a vidljivo je da stihove i ritam pokušava uhvatiti i veliki Shaq.

 

Komentara 2

KU
Kujttim
09:31 27.05.2024.

Sve je politika. Kada Slovenac, čiji je otac Srbin, a "nagovori" upravu kluba da stavi hrvatsku pjesmu. I onda još tu pjesmu pjeva jedan od najpoznatijih Afroamerikanaca! Ovo je dokaz da i bratstvo i jedinstvo može opstati ako ima love na tone. Sve rade da bi marketinški još ojačali ionako najjače svjetsko natjecanje.

Avatar Idler
Idler
09:30 27.05.2024.

Simpa, jedino mi ni poznat tej Dončić, navodno Janez ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije