Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO ILI SAMOUBOJSTVO?

Isplivali novi detalji oko smrti supruga talijanske europarlamentarke. Ostavio je pismo: 'Ako mi se nešto dogodi...'

Police officer enters a courtroom at Milan Court of Justice
Foto: CLAUDIA GRECO/REUTERS
1/2
27.05.2024.
u 08:45

U automobilu nije bilo znakova borbe. Pronađen je kako sjedi na vozačkom sjedalu, vezan sigurnosnim pojasom, prozori su bili netaknuti, a na nogama nije imao cipele

"Mojeg su supruga ubili", zavapila je talijanska europarlamentarka Francesca Donato nakon što su talijanski mediji prenijeli vijest da je njen suprug Angelo Oronato pronađen mrtav u svojem automobilu u Palermu. Iako policija nakon provedenog očevida na tijelu nije pronašla tragove nasilne smrti, i Francesca i njena 20-godišnja kći Carolina oglasila se na društvenim mrežama, navodeći kako nije riječ o samoubojstvu.

"Moj otac nije osoba koja bi ovako ostavila svoju obitelj. Neka se nitko ne usudi reći  niti pomisliti da je moj otac počinio samoubojstvo", napisala je Carolina na mrežama. Uz to, otkriveno je i pismo koje je Angelo ostavio svojoj obitelji, zbog čega je ovaj slučaj zasad ostao misteriozan.

Naime, Corriere della Sera navodi kako su supruga i kći u subotu bile na ispitivanju do kasno navečer. Policajcima su ispričale kako su pronašle tijelo 55-godišnjaka nakon cjelodnevnog traganja. Kada se nije pojavio u subotu na ručku, a nije se ni javio, majka i kći oko 14.30 sati pokušale su mu ući u trag putem pametnog mobitela. Lokacija ih je odvela do Viale Rgione Siciliana u Palermu i tamo su otkrile tijelo preminulog muškarca, s plastičnom vezicom oko vrata. 

Uz to, porezni odvjetnik i obiteljski prijatelj Oronata policajcima je potvrdio da je muškarac ostavio pismo koje se referira upravo na njegovu smrt. ''Ako bi mi se nešto dogodilo... Odvjetnik zna sve i poznaje situaciju, kontaktirajte ga'', pisalo je navodno u tom pismu. U tom je pismu Oronato dao i općenite informacije tko bi mu mogao nauditi. 

POVEZANI ČLANCI:

Policija je inače uspjela ući u trag njegovim kretanjima uoči ubojstva. Večer prije smrti bio je na zabavi, a u subotu ujutro imao je sastanak s jednom osobom nedaleko od Palerma. Prije no što je pronađen mrtav, Oronato je otišao po rođaka u zračnu luku te ga je odvezao na krštenje u jednu od općina nedaleko od Palerma. Kako navodi Corriere, Oronato je tom rođaku rekao: ''Riješit ću problem s osobom iz Capacija, nadam se na miran način.'.

U automobilu nije bilo znakova borbe. Pronađen je kako sjedi na vozačkom sjedalu, vezan sigurnosnim pojasom, a prozori su bili netaknuti. Na nogama nije imao cipele. Pronađena je i mrlja od krvi na košulji, a pretpostavlja se da je riječ o tekućini koja je izlazila iz usta te da je preminuo od gušenja. Uz to, nadzorne kamere nisu otkrile nijedan detalj koji bi upućivao na to da je netko doista i došao do automobila 55-godišnjaka te ga ubio.

>> VIDEO Ovo je školski autobus koji se zapalio kod Sinja: Sam se pokrenuo pa sletio s ceste

Komentara 2

ZA
zagabria4
09:57 27.05.2024.

Pa kud u P.a.l.e.r.m.u, centru c.i.v.i.l.i.z.i.r.a.n.o.g. i mirnog s.u.ž.i.v.o.t.a

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
10:38 27.05.2024.

Mafija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije