Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL DIREKT

Šprajc brutalno komentirao tulum sestara u KB-u Dubrava: 'Dobro da je samo jedna otišla...'

Zoran Šprajc
Foto: RTL/Screenshot
1/4
26.01.2021.
u 10:39

– A oni koji se brinu za sliku kakvu su tobože ostavile o sebi, neka se brinu i za sliku koju mi ostavljamo njima. Sliku društva i države koja će ih za rad u COVID bolnici s COVID pacijentima pod COVID skafanderima nagraditi s 15 kuna COVID povišice – kazao je Šprajc

Zoran Šprajc sinoć je u RTL Direktu komentirao slavlje sestara u KB-u Dubrava, koje su se pjesmom oprostile od kolegice koja je otišla na rad u Njemačku. Zbog toga su su dobile osudu javnosti, no bilo je i onih koji su stali u njihovu obranu. Među njima je i Šprajc.

– Žestoka kritika i traženje sankcija za grupu medicinskih sestara i drugog osoblja Kliničke bolnice Dubrava koje su se u podrumu bolnice od svoje kolegice koja odlazi na rad u Njemačku oprostile uz pjesmu, veselje i dvije harmonike, čini se da se ipak stišava.U komentarima ispod tog videa manje-više svi se slažu da je to bilo epidemiološki neprimjereno ponašanje, ali da nije primjerena ni tolika hajka na ljude koji na svom radnom mjestu sa svojim kolegama provode više vremena nego sa svojim ukućanima, pogotovo što su na svom radnom mjestu izloženi i riziku i stresu i virusu i epidemiji kakvima nitko od nas nije izložen, pa ako su se jednu večer zavukle u podrum daleko od smrti i užasa i zapjevale i zaplesale, neka su – kazao je Šprajc i nastavio.

Zoran Šprajc
1/12

– A oni koji se brinu za sliku kakvu su tobože ostavile o sebi, neka se brinu i za sliku koju mi ostavljamo njima. Sliku društva i države koja će ih za rad u COVID bolnici s COVID pacijentima pod COVID skafanderima nagraditi s 15 kuna COVID povišice. Zapravo, dobro da je na rad u Njemačku otišla samo jedna od njih, mogla je to biti mnogo, mnogo veća fešta – zaključio je Zoran Šprajc. 

 

Ključne riječi

Komentara 97

Avatar dmitarXX
dmitarXX
11:33 26.01.2021.

Podjarivač.

DA
davor1glavas
11:09 26.01.2021.

što znači brutalno

KA
Kakodane
11:27 26.01.2021.

Druže Jovanoviću, koja bi tek sreća bila da vi odete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije