Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera

"Pravo vrijeme" za novi spot Boe i Massima!

massimo i boa
Foto: Bachrach&Krištofić
24.12.2013.
u 09:00

Pjesma "Pravo vrijeme" mjesec se dana nalazi među top 10 singlova na Službenoj nacionalnoj top ljestvici singlova

Godinu koja je na izmaku, grupa Boa pamtit će zbog izlaska njihovog novog albuma "Indigo", a razlog više da im godina ostane u lijepom sjećanju su izuzetno dobre reakcije na njihovu aktualnu pjesmu "Pravo vrijeme" koju su snimili s Massimom.

Pjesma "Pravo vrijeme" mjesec se dana nalazi među top 10 singlova na Službenoj nacionalnoj top ljestvici singlova.

Ugodna suradnja nastavila se i na snimanju spota za istu pjesmu, a cijelu priču o sretnim vremenima zagrebačkog "Novog vala" lijepo je zaokružio već provjereni redatelj Filip Dizdar.

Video je sniman na više lokacija, uključujući popularni Vintage Industrial Bar, a u spotu se osim Massima pojavljuje i priznati saksofonist Igor Geržina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije