Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vedrana pribičević

Poznata ekonomistica pojasnila Albinin loš rezultat: 'Nije uvijek kriv sudija'

Foto: Instagram
1/4
19.05.2021.
u 10:40

Da Albinin rezultat i nije toliko neočekivan, dan nakon njezina nastupa dokazala je na svom Facebooku i poznata ekonomistica Vedrana Pribičević koja je iznijela svoje, kako ga je nazvala, nepopularno mišljenje.

Prva polufinalna večer Eurovizije za mnoge je bila šokantna i neočekivana. Iako je prema predviđanjima trebala ući u finale, našoj predstavnici Albini Grčić glasovi ipak nisu bili naklonjeni. Albina je ostala bez toliko željenog finala, a društvene mreže odmah su zatrpali komentari u kojima su obožavatelji pisali da smo pokradeni i prevareni. Da Albinin rezultat i nije toliko neočekivan, dan nakon njezina nastupa dokazala je na svom Facebooku i poznata ekonomistica Vedrana Pribičević koja je iznijela svoje, kako ga je nazvala, nepopularno mišljenje. 

"Prije nego što dobijemo spastične napade od neulaska Hrvatske u finale Eurosonga, trebamo pogledati statistike slušanja pjesama na Eurosongu dostupne na Spotifyu. Jasno da je Hrvatska tu u donjem ešalonu. Ako zadnjih X godina imamo kriminalne rezultate na Eurosongu, onda bismo se možda mogli i pitati zašto je to tako i što radimo pogrešno. Nije sve belosvetska zavjera, nije uvijek kriv sudija", napisala je Pribičević  na Facebooku.

Foto: Facebook/TS Auris

Ipak, Albini i dalje stiže podrška sa svih strana svijeta, a neki od razočaranih obožavatelja pokrenuli su i peticiju za njezin povratak u finale. "Pravda za Albinu. Zaslužuje biti u finalu", poručili su obožavatelji uz peticiju. 

Brojni su svoje razočarenje iskazali i putem Twittera, a neki od njih apele su uputili samom državnom vrhu i predsjedniku Milanoviću od kojeg zahtijevaju da Albini priredi adekvatan doček po povratku u Hrvatsku. Milanović se do sada nije oglasio o toj ideji, ali ni komentirao Albinin nastup i plasman, no čestitke su stigle od premijera Andreja Plenkovića. 

– Velika podrška i čestitka našoj Albini na sjajnom nastupu na Euroviziji – napisao je Plenković na svom službenom Twitter profilu. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Albine Grčić

Ključne riječi

Komentara 18

PI
Petar_Ivić
11:41 19.05.2021.

sve bi to bilo u redu da su drugi koji su prošli bili bolji, većina toga što je prošlo je lošije, neinventivnije, nesigurnije otpjevano i izvedeno... sve skupa to je cirkus i interesni lobiji

DU
Deleted user
11:12 19.05.2021.

Fala Bogu da netko napise nesto normalno, evo ovako - pjesma je bezveze, nastup vec vidjeno milijun puta bez imalo novog i interesantnog, nastup i stil je kopija britney i kayly, znaci dvadeset godina staro i sta bi sad tribalo ocekivat - po meni upravo to sta se i dogodilo, spakuj kufere i natrag kuci, ko ne razumi i dalje ce lupat glavom u zid i pousavat proci ali jedno je sigurno - glavu ce razbit ali proci nece

KA
kajtebriga
11:46 19.05.2021.

Uzas od natjecanja, zesci sprd.. Zasto se pjenimo oko toga? Cemu trud, kad sve diktiraju interesi i lobiji. Obicni freak show. Albina slatka, ali nis ekstra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije