Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počeo 'Ples sa zvijezdama'

Pale suze nakon nastupa! Josipa Pavičić i Damir na tronu nakon prve emisije

Foto: Nova TV
1/6
17.03.2019.
u 23:05

Iza nas je prva emisija showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV. Svoje umijeće pokazalo je 11 poznatih Hrvata tijekom večeri u kojoj zabave nije nedostajalo.

Zabavni show 'Ples sa zvijezdama' vratio se na male ekrane! Kroz 12 emisija uživo na Novoj TV svoje plesno umijeće pokazat će  fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak Veljača, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, pjevačica Nives Celzijus, stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavić Bernardini, influencerica Sonja Kovač i novinar Davor Garić.

Njih će iz emisije u emisiju pripremati profesionalni plesači Marko Mrkić, Mateo Cvenić, Gordan Vogleš, Marko Šapina, Damir Horvatinčić, Mario Ožbolt, Valentina Walme, Gabriela Pilić, Ela Vuković, Paula Jeričević i Helena Janjušević.

Kako su se zvijezde i njihovi partneri snašli u plesnim izazovima i različitim žanrovima ocjenjivat će stručni žiri u sastavu: Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot. Kroz 12 emisija gledatelje će voditi Mia Kovačić i Janko Popović Volarić

Tijek prve emisije pratite u nastavku:

Show su otvorili Ecija Ojdanić i i Marko Šapina s quick stepom. Ecija i Marko probili su led i za svoj nastup osvojili 19 bodova od žirija. Njihov nastup prvi je komentirao Dinko Bogranić.

- Malo više oštrih pokreta u vašim nogama Ecija. To je mala kritika, ali otplesali ste i krenuli prema novim izazovima - rekao je Bogdanić.

- Definitivno se vidi da je to quickstep, bilo je dosta koraka koji su bili van ritma, to mi je dosta upadalo u oko. Ecija opsutite se i to će biti savršeno - dodala je Tamara Despot dok je Almira Osmanović konstatirala kako je njihova izvedba bila poletna i zabavna. S njom se složio i Nicolas Quesnoit.

Foto: Nova TV

Drugi su na redu bili Sonja Kovač i Gordan Vogleš. Žiriju i gledateljima predstavili su se bečkim valcerom. - Jako me se dojmilo. Na momente ste mi izgledali kao da već 10 godina plešete zajedno - komentirala je Tamara.

-Ispričali ste svoju lijepu priču preko valcera. Osjetile su se vaše emocije. Sonja bila si mi bolja u slobodnom stilu nego u valceru, gornji dio bi trebao biti malo opušteniji, ali inače bilo je super - dodala je Almira.

Nicolas je rekao kako je očekivao malo više njihanja koji je tipičan za bečki valcer, ali je pohvalio Sonjinu prirodnost u slobodnom stilu. - Ovo mi je prvi put u životu da vidim da netko valcer pleše bosih nogu. Pridružit ću se tome pa ću i ja idući put doći u žiri bosih nogu - našalio se Dinko i dodao kao su prekrasni par zajedno. Za svoj nastup osvojili su 25 bodova.

Foto: Nova TV

Plesne cipelice obuo je i Damir Kedžo i uz pratnju mentorice Helene Janjušević otplesao jazz dance na pjesmu '365' kojom se proslavio u boy bendu uz Sašu Lozara i Tina Samardžića. Za nastup su dobili 27 bodova. Žiri je pohvalio njihov nastup zaključivši kako je Kedžo pravi 'showman'.

Foto: Nova TV

Rumbu su otplesali Slavko Sobin i Gabriela Pilić i za svoj nastup pobrali ovacije publike.

- Čini mi ste da ste jako dobro iskoristili priliku. Imam jako dobar prvi dojam o vama- komentirao je Nicolas. Dinko je Slavku malo zamjerio ukočenost u bokovima i nekontrolirane pokrete rukama.

- Samo nastavite tako dalje, mislim da možete biti dobar plesač - kazala je Tamara, a s njom se složila i Almira dodavši kako jedva čeka njihov idući nastup. Slavko i Gabriela osvojili su 30 bodova.

Foto: Nova TV

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić u prvoj su se emisiji predstavili s tangom. - Strastvena Dalmatinka pokazala je temperament. To mi je drago jer sam i ja Dalmatinac - izjavio je Dinko. Na njega se nadovezala i Tamara koja je komentirala kako je Viktorija jedna agilna žena koja se lijepo kreće po sceni.

- Bravo Viktorija, divno izgledaš i divno se krećeš. Ima tu potencijala za budućnost - dodala je Almira dok je Nicolas zaključio kako su Viktorija i Nicolas skroz 'kliknuli'. -Niste se štedjeli. Preuzimali ste maksimalni rizik i ja sam impresioniran - rekao je Quesnoit. Ovaj par za svoj nastup dobio je 30 bodova, a sve je iz publike pomno pratio Viktorijin suprug Dino Rađa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magični tango u izvedbi @viktorija7777 i @marko.mrkic! ⭐⚡ #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Idući na redu bili su Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt koji su uz pjesmu 'Program tvog kompjutera' predstavili latinoamerički ples jive. - Bio mi je najveći strah da ću pasti u prvoj emisiji i to se dogodilo  izjavila je Ana nakon nastupa.

-Ne uzrujavaj se što si pala. To se događa i profesionalcima. Jako ste talentirani, ali voljela bih vidjeti malo više poskoka u jiveu - rekla je Tamara.

-Čestitam na hrabrosti za odabir ovog plesa u prvoj emisiji. Nisi imala dobar fokus, ali nemoj očajavati, za prvi puta bilo je jako dobro- rekla je Almira. Nicolas je zaključio kako je Ana 'tiha voda koja brege dere', a njezinom partneru poručio je kako ima 'odličan program kompjutera' u rukama te da ga dobro iskoristi.

- Niste bili u ritmu što znači da treba još raditi, no već u drugoj emisiji bit ćete bolji - zaključio je Dinko. Ana i Mario osvojili su 22 boda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veselo i prpošno! 🌟 Bravoooo! 😊 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Na pozornicu su stali Nives Celzijus i Mateo Cvenić koji su otplesali tango. Njihova izvedba izazvala je gromoglasan aplauz, a posebne ovacije izazvao je trenutak u kojem je Nives izvela špagu.

- Meni je vruće, ne znam kako je bilo publici -  rekla je Nives na kraju nastupa. Almira Osmanović njihov nastup opisala je kao erotičan, dok je Tamara imala malu zamjerku. - Postoje samo dvije žene u ovoj državi koje mogu držati krivo noge, ruke, glavu, a opet izgledati dobro. Jedna je Nives Celzijus, a druga Severina-  poručila je Tamara. Nicolas im je dao savjet protiv treme. -Idući put popijte si rakijicu prije emisije - poručio im je Nicolas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Valcer su otplesali i Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić. Njihov nastup svidio se žiriju. - Za mene najbolji ples dosad večeras-  rekao je Dinko Bogdanović. Emotivna Josipa nije mogla suspregnuti suze tijekom komentara. - Veoma sam emotivna i nervozna - rekla je Josipa koja je za svoj ples s Damirom osvojila 33 boda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Ples paso doble predstavili su Marko Grubnić i Ela Vuković. - Dali smo sve od sebe. Izgorili smo - izjavio je Grubnić nakon nastupa. Dinko je prvi komentirao njihov nastup. - Zadovoljan sam, sviđa mi se vaš temperament. Izvukli ste iz Marka jedan novi talent - poručio je Bogdanić Eli.

- Iznenađena sam i fascinirana. Sjajna energija, povezanost i ogromna strast. Jedva čekam dalje - bila je kratka Almira Osmanović.

I Nicolas se složio kako je Marko bio odličan. - Jako si karizmatičan, trebao bi jako dogurati u showu - rekao je Quesnoit. Marko i Ella osvojili su 32 boda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Pretposljednji su nastupili Ivan Šarić i Paula Jeričević. Otplesali su cha cha cha na na pjesmu Dine Dvornika 'Hipnotiziran'.

- Za mene je Ivan Šarić plesač koji pleše najprirodnije. Pleše frajerski i jako mi se to sviđa. Postići tu prirodnost to je spektakl - izjavila je Tamara. Almira je rekla kako je Šarić rođeni performer i da je njihova točka bila sjajna. S time da je vrhunski zabavljač složio se i Nicolas. - Imaš ritma u sebi, jako si prirodan, ali to ponekad izađe na krivi način jer nisi ulovio tehniku. Slušaj Paulu i sve će biti u redu - poručio mu je Nicolas. Šarić i njegova partnerica osvojili su 22 boda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Priliku da se posljednji predstave žiriju i gledateljima imali su Davor Garić i Valentina Walme. Novinar IN magazina sa svojm je partnericom zaplesao rumbu, a na samom kraju nastupa završio je golog torza. - Davore, molim te nemoj nam to više raditi. Skoro smo pale u nesvijest. Idući put možeš skinuti hlače. To je moja sugestija - kroz smijeh je rekla Almira.

Nicolas mu je sugerirao da više ne pumpa mišiće da ne gubi na gipkosti i elastičnosti. - Večer je bila vrlo zabavna. Pokazali ste najbolje adute - zaključio je Dinko. Za vrući nastup osvojili su 'mršavih' 18 bodova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Pogledajte i tko su ovogodišnji natjecatelji 'Plesa sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:10 17.03.2019.

Dino Rađa je bio velik igrač ali slab čovjek, posesivan kako se pisalo ljubomoran na ples supruge što se vidjelo i večeras no kako kaže Viktorijin partner on i Dino su se čuli i sve izgladili 😫

PU
Puflec
21:28 17.03.2019.

nazalost ovo nema veze sa standardnim i latino plesom. Racunaj sa Novu TV da pokvari emisiju. Koliko vidim da i žiriju nije baš ugodno.

Avatar dzambo
dzambo
21:46 17.03.2019.

Jos jedna ''kopija'' koju su pokupili sa Zapada....izgleda da smo samo u Yugi imali ''original'' svoje prikazivanje raznih zabavnih emisija....a u zadnjih god. od Dnevnika i kako se izvjestava cista kopija sa Zapada, pa razne TV Emisije...Shows...ovo..ono...cak smo i uveli veliki broj reklama u programu tak da sve manje gledamo uzivo ili barem bez prekidanja programa i cak jos placamo za to a program i dalje poskupljuje jos malo i bit ce 40 min. reklama a 20 min uzivo program kak je pocelo...i onda se cudimo sto je kak je jer jednostasvno ''uvozimo'' sve ono sto ne pomaze da osoba razmislja svojom glavom a jos nikako da ''uvezemo'' i icne dohotke sa Zapada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije