Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši odnosi

Otac pjevačice Adele se boji da nikad neće upoznati njeno dijete

adele
Pixsell
15.07.2012.
u 14:21

- Bio bih presretan kada bih je mogao zagrliti i reći joj koliko se veselim njenoj sreći - dodao je.

Nakon što je pjevačica Adele objavila da je trudna njen otac Mark Evans s kojim nije u dobrim odnosima žarko se želi s njom pomiriti. Evans kaže da je presretan zbog trudnoće, ali se boji da nikada neće upoznati svoje unuke.

- Jako sam se razveselio kada sam čuo da je trudna, ali trenutak nakon toga obuzela me tuga jer sam to saznao od drugih ljudi, a ne od same Adele - izjavio je Mark.

- Bio bih presretan kada bih je mogao zagrliti i reći joj koliko se veselim njenoj sreći - dodao je.

Evans je rekao i kako se nada da će se jednom odnosi između nje i kćeri koju je napustio kada joj je bilo svega tri godine jednom riješiti te da će dobiti priliku upoznati svoju unučad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije