Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počivala u miru

Ogromni gubitak u životu Toni Braxton

Foto: PIXSELL/Instagram
1/3
03.05.2019.
u 08:00

Lauren Braxton, 25-godišnja nećakinja Toni Braxton pronađena je mrtva u svojoj kući u Marylandu. Uzrok smrti je zatajenje srac, ali nije poznato zbog čega.

U 25. godini života na neočekivan i tragičan način preminula je Lauren Braxton, nećakinja kantautorice Toni Braxton (51), piše Daily Mail.

U ponedjeljak oko podneva pronašil su ju prijatelji i obitelj u njezinoj kući u Marylandu, a uzrokom smrti smatra se zatajenje srca.

U policijskom izvještaju piše kako je Laurenina prijateljica pričala s njom u kuhinji i onda se uputila na gornji kat kuće gdje je provela desetak minuta. Kada se vratila u kuhinju, pronašla je Lauren na podu kako ne reagira na podražaje. 

Toni je u INstagram postu u srijedu navečer  napisala kako je još uvijek u nevjerici i slomljena.

-Počivaj u miru moja prekrasna nećakinjo Lauren 'Lo Lo' Braxton. Još uvijek ne vjerujem i apsolutno sam slomljena - napisala je Toni, a njezina sestra Traci Braxton (48) Laurenina tetka šokirana je smrću.

- LoLo je bila više od moje nećakinje. Bila mi je kći. Moj sin, suprug i ja iskreno smo slomljeni zbog njezine smrti - rekla je Traci. 

Lauren je bila kći Toninog brata Michaela Braxtona Jr,  a on je za TMZ izjavio kako je Laurenina smrt povezana s jednim kardiovaskularnim stanjem.

Pogledajte koji brakovi u showbizzu nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
stanodavac
08:27 03.05.2019.

Zatajenje srač? Omg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije