Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadilo sve

Napokon otkriveno sve o povratku Kate Middleton! Ovo nitko nije očekivao

Foto: Reuters
1/12
25.05.2024.
u 13:38

Izvor blizak Kate Middleton otkrio je da je njen kalendar pojavljivanja u javnosti potpuno prazan sve do kraja godine, a ovome se definitivno nitko nije nadao...

Otkako se doznalo da Kate Middleton boluje od raka te da prolazi kroz preventivne tretmane kemoterapijom, javnost iz dana u dan nestrpljivo očekuje bilo kakve novosti o njezinu stanju. No, posljednje informacije ipak ne daju puno razloga za optimizam. Izvori bliski Kensingtonskoj palači tvrde da će princeza od Walesa izbivati iz javnosti sve do kraja 2024. godine.

- Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine - kazao je izvor za britanski Daily Beast

Za isti medij progovorio je i prijatelj blizak princu i princezi od Walesa, koji tvrdi da je u pozadini briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje. - Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj bilo bolje - kaže izvor te dodaje: - Čim škola završi, obitelj seli u Sandringham - ispričao je.

 

VIDEO: Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VEZANI ČLANCI:

 

Kate i William provest će još svega nekoliko tjedana u Londonu, a nakon toga će uzeti slobodno vrijeme za odmor u omiljenom Anmer Hallu i provođenje što više bezbrižnih trenutaka s djecom u Norfolku. Do tada, izgledno je da će Kate Middleton gotovo sve vrijeme provoditi u obiteljskoj kući, iz koje navodno ne izlazi čak niti kako bi djecu odbacila do škole. - Istina je da su se pojavile neke glasine o tome da vozi djecu do Lambrooka, no nitko od roditelja je nije vidio - dodao je izvor.

 

VIDEO: Prvi dan jubilarne proslave 10 godina "Pogledaj srcem": Radost, ljubav molitva i slavljenje u Areni

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:23 25.05.2024.

Kako to:"ovo nitko nije očekivao", kad sam ja to još davno očekivao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije