Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNA OBJAVA

FOTO Ecija Ojdanić pokazala prelijepu kćer Cvitu, proslavile događaj za pamćenje!

Foto: Instagram
1/8
26.05.2024.
u 09:00

- Danas nam je divan dan, našoj Cviti devetnaesti rođendan! Naša mala djevojčica, koja to više i nije, napisala je u dirljivoj poruci 49-godišnja glumica.

U domu glumice Ecije Ojdanić (49) ovog petka vladalo je pravo malo obiteljsko slavlje. Naime, njezina kći Cvita proslavila je 19. rođendan, a ponosna majka se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i svojoj mezimici uputila emotivnu poruku. 

Ecija je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija koje prikazuju proslave Cvitinih rođendana kroz godine, dok u pozadini cijelo vrijeme svira poznata pjesma benda U2 'Beautiful Day'. Uz objavu 49-godišnja Drnišanka napisala je čestitku. - Danas nam je divan dan, našoj Cviti devetnaesti rođendan! Naša mala djevojčica, koja to više i nije. Poklopilo se da cijela njena generacija danas slavi kraj jednog velikog ciklusa i početak novog. Volimo te, najviše na svijetu, najponosniji smo na tebe. Neka ti naša ljubav, ponos, povjerenje, a i brigica samo budu vjetar u ledja za sve uzbudljiva nadolazeća poglavlja! Leti, golubice naša! - napisala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

 

 

Ovu dirljivu objavu ubrzo su prokomentirali glumičini prijatelji i pratitelji: - "Sretan ti Cvita draga", "Sretan rođendan prekrasnoj Cviti", "Sretan rođendan vašoj ljepotici od srca i čestitke i vama", "Cviti divnoj, maminom ponosu.. najsretniji dosad", "Ajme Cvita ima već 19 godina! Sretan ročkas ljepotici" - neke su od brojnih lijepih želja upućenih novopečenoj 19-godišnjakinji, a dio pratitelja primijetio je da je Cvita svoju ljepotu naslijedila od majke.

Fotografije prikazuju Cvitu kao malo dijete, zatim tijekom proslava svojeg 18., 17., 16., 15. i 12. rođendana, a na nekoliko njih je se može vidjeti u društvu ostatka obitelji, majke Ecije, očuha Roberta Orhela i mlađeg brata Jakova.

 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, prošle je godine u svibnju Cvita postala punoljetna te napunila 18 godina, a ponosna je majka tom prilikom posvetila i emotivnu objavu na društvenoj mreži te objavila njihovu zajedničku fotografiju.

- Prije točno 18 godina primila sam u naručje ovaj najsjajniji cvjetić... I evo, je punoljetne! Kakva bura emocija… neopisiva ljubav, sreća, zahvalnost, suze radosnice, ponos, slatko uzbuđenje pred svim što te čeka... Ti si ponos ne 2, već 3 obitelji! Volimo te, cvjetiću naš! Poleti raširenih krila s povoljnim vjetrom. Širi i dalje ljepotu, ljubav i dobrotu - napisala je glumica tada u emotivnoj objavi.

GALERIJA: Ecija Ojdanić 25 godina nije ušla u pekaru! Otkrila svoj recept za kiflice koje uvijek uspiju

1/24

Mnogi su Ecijini pratitelji komentirali da je Cvita izrasla u predivnu djevojku, a da je našoj glumici slika i prilika. Nedavno je u intervjuu za časopis Story Ecija otkrila je li Cvita ipak krenula njezinim stopama. - Ne ide u dramsku, mislim da ne pokazuje aspiracije da se time bavi profesionalno - kazala je Ecija.

Osim toga, kao što smo već kazali, uz Cvitu ima i 14-godišnjeg Jakova kojeg je dobila u braku s redateljem Robertom Orhelom. - Moja djeca su dobra, empatična, vesela, nježna djeca i trudim se da budu dobri, a da se opet nekako izbore za sebe. Da imaju suosjećanje prema ljudima koji su možda na neki način zakinuti i da uživaju u malim stvarima, da crpe svoju snagu iz samih sebe, a onda iz kruga svoje obitelji i prijatelja - rekla je tada glumica.

Inače, Ecija se nedavno pohvalila još jednom lijepom vijesti. Naime, glumica je istrčala maraton u Bratislavi te osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji. - Kakva nedjelja! Ne bih se sama na sebe kladila da će ovako završiti! Najkraće, veni, vidi, vici! Bratislava, po treći put! Usprkos savjetima raznih ljudi, i stručnih, a i emotivno angažiranih, koji su svi u glas vikali, ne, ne.. trči half, nemoj maraton, ostani kući, nemoj ništa trčati.. Imala si svojih 5 minuta na Poloju.. Imala sam neki svoj unutarnji glas, motiv, želju, poriv, da se vratim na 'mjesto zločina', i dam sve od sebe.. Prošlu godinu drugo mjesto u kategoriji platila sam rupturom zadnje lože - napisala je uz snimku na kojoj prima nagradu.

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije