Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON RAZVODA

FOTO Holivudska zvijezda ponovno ljubi, ovog puta 12 godina mlađu glumicu

London: Predstavljen film Aquaman and the Lost Kingdom
Foto: Gareth Fuller/PRESS ASSOCIATION
1/11
22.05.2024.
u 22:30

Adria je prije Jasona također bila u braku. Godine 2019. udala se za portorikanskog odvjetnika Edgara Canalesa, a razlog njihovog rastanka nije poznat.

Jedan od najpoželjnijih glumačkih neženja, Amerikanac s Havaja Jason Momoa (44) nakon razvoda od glumice Lise Bonet (56) ponovno je pronašao srodnu dušu. Prvo je tijekom jednog nastupa na okupljanju komičara priznao da je u vezi, a sada je to i službeno potvrdio na svojim društvenim mrežama. Sretnica je još jedna glumica, Portorikanka Adria Arjona (32).

Naime, Momoa je putem Instagram profila objavio fotografije povodom recentnog posjeta Japanu, među kojima se nalazi i ona s novom odabranicom. U opisu objave napisao je: - Japan, ti si ostvarenje svih snova, oduševljen sam. Tako smo zahvalni svima koji su otvorili vrata svojih domova, na stvaranju uspomena s novim i starim prijateljima i dijeljenju još jedne nevjerojatne avanture s mojom ljubavi - otkrio je doživljaje s putovanja Jason.

Na fotografiji dvoje golupčića možemo vidjeti Adriu kako 44-godišnjem Havajčaninu sjedi u krilu, dok im za stolom uz pivo i hranu društvo prave zajednički prijatelji. Zanimljivo, Arjona je od Momoe mlađa 12 godina, isto koliko je njegova bivša supruga starija od njega. Ispostavlja se da glumac očito voli razlike u godinama i kod njega ljubav nema granica.

Adria je prije Jasona također bila u braku. Godine 2019. udala se za portorikanskog odvjetnika Edgara Canalesa, a razlog njihovog rastanka nije poznat. Podsjetimo, nakon 17 godina ljubavi Momoa i njegova dugogodišnja partnerica i supruga Lisa Bonet u siječnju 2022. odlučili su krenuti odvojenim putevima te je 56-godišnja glumica početkom godine službeno podnijela zahtjev za razvod.

VEZANI ČLANCI:

 

Prema napisima TMZ-a, u papirima piše kako su bivši supružnici razdvojeni još od 7. listopada 2020. godine. Također se navodi kako je Bonet zatražila zajedničko skrbništvo nad djecom, kćeri Lolom (16) i sinom Nakoa-Wolfom (15). Vijest o razvodu s pratiteljima podijelili su putem društvenih mreža.

- Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena. Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pomake koji se događaju - započeli su u zajedničkoj objavi glumci pa nastavili:

GALERIJA: Jason Momoa usred TV emisije pokazao golu stražnjicu, voditelj Jimmy Kimmel ostao u čudu

London: Predstavljen film Aquaman and the Lost Kingdom
1/10

 - I zato s vama želimo podijeliti vijest o razvodu. Ne dijelimo je zato što mislimo da je to bitna vijest, već da bismo to učinili dostojanstveno i iskreno. Ljubav između nas nastavlja se i razvija na način na koji želimo da bude znana i proživljena. Oslobađamo jedno drugoga da budemo ono što učimo postati - dodali su.

- Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Učimo djecu što je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada- zaključili su u zajedničkoj objavi za medije. Momoa i Lisa bili su u vezi od 2005. godine, a zajedno imaju dvoje djece. Sudbonosno ''da'' izrekli su na tajnom vjenčanju 2017. godine. Lisa je od Jasona starija 12 godina, ali razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. 

VIDEO: Maja Šuput javila se iz Španjolske i pokazala kako se Bloom kupa u kupaćima čija cijena će vas iznenaditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije