Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cosmo kramer

Mnogima omiljeni lik iz 'Seinfelda' jednim si je potezom uništio karijeru: Otkrio da se borio s teškom dijagnozom

Seinfeld
Foto: screenshot/youtube/ilustracija
1/12
23.05.2024.
u 18:00

Rak prostate dijagnosticiran mu je u ljeto 2018. godine, a o tome je pisao u svojim memoarima pod nazivom 'Entrances and Exits'.

Glumac Michael Richards otkrio je da je imao rak. Rak prostate dijagnosticiran mu je u ljeto 2018. godine, a o tome je pisao u svojim memoarima pod nazivom 'Entrances and Exits'. U posjed nekih dijelova memoara došao je časopis People, a Richards je pisao kako bi bio mrtav da nije išao na zahvat uklanjanja prostate. 

- Pomislio sam: 'Pa, ovo je moje vrijeme. Spreman sam otići'. No samo nekoliko sekunda kasnije, sjetio sam se svog devetogodišnjeg sina uz kojeg bih volio ostati. Pitao sam se postoji li način da duže živim - ispričao je glumac te dodao da mu je liječnik preporučio da ode na operaciju uklanjanja cijele prostate.
- Moralo se brzo obuzdati. Da nisam otišao, vjerojatno bih bio mrtav za otprilike osam mjeseci - naglasio je Richards.

FOTO Ovo su najbolji memovi o ovogodišnjoj Euroviziji: Presmiješni su, a Baby Lasagna je ukrao show

Seinfeld
1/26

Uloga Cosma Kramera u kultnoj seriji "Seinfeld" proslavila je glumca Michaela Richardsa. Ova serija snimana je od 1989. godine do 1998. i u tom periodu Richards je uživao veliku popularnost, a zadnjih godina odlučio se pritajiti i rijetko ga se viđa u javnosti. Jedan od razloga bile su i njegove rasističke izjave iz 2006. godine kada je tijekom svoje stand up točke u jednom klubu grubo izvrijeđao dvojicu Afroamerikanaca u publici jer su mu dobacili da nije duhovit.

VEZANI ČLANCI:

- Umuknite! Prije 50 godina visjeli biste sa stabla s glavama prema dolje i vilama zabijenim u stražnjicu - rekao im je Richards. Kasnije se ispričao i rekao kako on uopće nije rasist te je izgubio kontrolu i izgovorio gluposti zbog kojih žali, a Jerry Seinfeld je tada izjavio kako njegov kolega sigurno žali zbog takve izjave i dodao je kako se užasno osjeća jer su takve riječi izašle iz njegovih usta.

Ovaj 74-godišnji glumac nakon duže vremena sada je snimljen na jednom događaju u Americi. Pojavio se na premijeri filma 'Unfrosted' a na crvenom tepihu pozirao je upravo s Jerryjem Seinfeldom
Godine 2021. Michael je viđen u šetnji sa suprugom Beth i sinom Antonijem. U braku s Beth je više od deset godina, a iza sebe ima brak i s Cathleen Lyons s kojim ima kćer Sophiju i s Lyons je bio u braku 18 godina. 

VIDEO Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije