Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavna sapunica

Nova Goranova djevojka pohvalila se u kakvom stanu žive, a Hana otkrila ima li dečka

Foto: Instagram
1/6
07.04.2021.
u 14:34

Obožavatelji su pokazali veliki interes za njihovu priču pa mole Gorana i Claudiju da otvore i zajednički YouTube kanal.

Ljubavna bajka Hane Rodić i Gorana Jureneca koja je započela zahvaljujući showu "Gospodin Savršeni" završena je nimalo idilično i pretvorila se  u obračun na društvenim mrežama kada je Hana saznala da se Goran vratio svojoj bivšoj ljubavi Claudiji dok je još bio u vezi s njom. Goran ne skriva koliko uživa s Claudijom, a ona se pohvalila na društvenim mrežama u kakvom su ozračju ona i Goran proveli Uskrs i na snimkama koje je objavila na društvenim mrežama pokazala je i njihov lijepo uređen životni prostor u Berlinu.

Obožavatelji su pokazali veliki interes za njihovu priču pa mole Gorana i Claudiju da otvore i zajednički YouTube kanal na kojem bi pričali o svojoj ljubavi, kako su se upoznali i koji su im planovi. Ni Hanu Rodić nisu zaboravili njezini obožavatelji koju su primijetili kako Claudija dosta kopira Hanu pogotovo u pozama u kojima se fotka s Goranom. Pitali su obožavatelji Hanu ima li novog dečka, ona je odgovorila kako je opsjedaju ali ništa od toga.

Hana je bila prva koja je na društvenim mrežama progovorila o njihovom prekidu i objavila je i poruke koje je razmjenjivala s Goranom misleći da je s njihovom vezom sve u redu, a on je, prema Haninim tvrdnjama već tada bio u zagrljaju svoje bivše djevojke.

Pogledajte što nam je Nika Turković otkrila gostujući u rubrici Večernjakova desetka

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije