Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA OBLJETNICA

Njezina je smrt i 20 godina kasnije pravi misterij

10.08.2017.
u 08:31

Trosatni TV specijal bavi se time tko je glavni krivac za nesreću

Princeza Diana poginula je u automobilskoj nesreći 31. kolovoza 1997. u Parizu. Ta je vijest potresla svijet, a njezina smrt polučila je brojne teorije zavjere o tome što se zaista dogodilo. U knjizi “Diana: That Night” navedeno je kako pokojna princeza nije imala primjerenu zaštitu te da su članovi osiguravajućeg tima bili neprofesionalni.

Nadalje, kao glavnog krivca prokazuje Henrija Paula, šefa osiguranja koji je vozio iako te večeri nije bio na dužnosti i pio je. Kanal TLC na obljetnicu tragedije odaje počast “kraljici ljudskih srca” u emocionalnom, trosatnom specijalu koji uključuje ekskluzivne snimke, isječke iz intervjua princeze Diane i nova istraživanja o teoriji zavjere. “Diana: tragedija ili izdaja?” premijerno će se prikazati na dvadesetu godišnjicu smrti princeze Diane, u ponedjeljak 31. kolovoza u 20 sati.

Komentara 2

OX
oxymoron
09:40 10.08.2017.

Smaknuli je.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:03 10.08.2017.

Da...ovo nas bas jako muci i donosi nam besane noci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije