Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Nina Badrić zaintrigirala obožavatelje novom objavom: 'Novi početci, nove odluke. Bog prati hrabre'

Foto: Instagram
1/9
08.10.2021.
u 18:45

Pjevačica često dijeli brojne privatne trenutne na društvenim mrežama, a ovog puta mnoge je ostavila u

Pjevačica Nina Badrić (49) s pratiteljima gotovo svakodnevno komunicira putem društvenih mreže. S njima često dijeli brojne privatne trenutke, ali i motivirajuće statuse. Ovog puta Nina je mnoge zaintrigirala posljednjom objavom u kojoj je najavila neke životne promjene. 

- Ima tih nekih dana koji ti izmame najveći osmijeh na licu. Danas je bio baš takav dan mada ja kakva jesam i u najlošijima pronađem sreću 💪🏻 Novi početci nove odluke.. I Bog prati hrabre (i lude) Dobro je. Bože hvala ti🙏🏻❤️ - napisala je Nina uz fotografiju na kojoj pozira sa širokim osmjehom na licu. Objava je do sada prikupila gotovo 6000 lajkova njezinih pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina se ovih dana vratila i u studio u kojem je prije nekoliko dana dovršila novi singl. - Nova pjesma “Pamtim”je gotova! Uskoro je puštamo u život, a ja ću vam samo reći da ja imam pamćenje zlatne ribice😄 - našalila se Nina krajem prošlog tjedna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ranije je pak progovorila i o promjenama koje je odlučila uvesti u svoj život. Naime, nedavno je priznala kako je promijenila neke životne navike te da je iz jelovnika izbacila meso.  "Prije kad bih znala pojesti komad mesa, onda bih dva sata odspavala poslije toga, a sada sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože", kazala je Nina te dodala da se osjeća super i da više nije umorna. 

VIDEO Petar Grašo nakon prekida s Danijelom ljubi Hanu Huljić

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZM
zmaček
20:14 08.10.2021.

Materijalistički nihilizam praćen lažnim vjerovanjem u religijsko iskupljenje. Mora da će pjesma biti hit.

RO
roland
20:14 08.10.2021.

Meni su Lepa Brena, Nina Barić, Jelana Veljača, Neda Ukraden...baš lijepe žene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije