Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji zadivljeni

Martina Tomčić podijelila fotke koje je napravio i uredio Marko Grubnić: 'Moram zvati policiju...'

Foto: instagram
1/8
08.10.2021.
u 15:15

Martina je pozirala u dugačkoj haljini zelene boje koja se presijava na zlatno, a koju je iskombinirala s glomaznim zlatnim nakitom.

Članica žirija Supertalenta Martina Tomčić pohvalila se novim fotografijama snimljenim upravo u studiju gdje se snima emisija, a naznačila je da je fotograf bio upravo stilist Marko Grubnić. 

Martina je pozirala u dugačkoj haljini zelene boje koja se presijava na zlatno, a koju je iskombinirala s glomaznim zlatnim nakitom. 

Njezini pratitelji su se oduševili outfitom i fotografijama, što nisu skrivali u komentarima.

"Preprepredivna! Najljepši outfit ikad do sada. Savršenstvo boja!!!", "Prekrasna", "Predivna naša Martina", "Kako si lijepa", "Moram zvati policiju jer nije po zakonu da izgledaš tako dobro", hvalili su je.

Grubnić inače od početka sezone fotografira Martinu, a rezultat ona ponosno objavi na svojim društvenim mrežama. U prošloj audicijskoj emisiji Martina je dala svoj zlatni gumb ove sezone 19-godišnjoj djevojci Anatachi koja je svojom pričom dirnula cijelu Hrvatsku. 

- Ne znam što si mi napravila, ja se još uvijek ne mogu sabrati - kazala je Martina odmah nakon njezinog nastupa gdje je pjevala "I'll Never Love Again". 

Anatacha je odrasla u Drnišu gdje je zbog drugačije boje kože često bila žrtva vršnjačkog nasilja, no potom se preselila u dom u Kaštel Štafilić gdje je, kako je rekla, sretnija. Tu je napokon dobila priliku imati prave prijatelje, a njezina je priča, sigurni smo, tek počela. 

VIDEO>>Anatacha iz Supertalenta dirnula mnoge tužnom sudbinom: “Majka mi se javila i rekla da je pogriješila, a zvao me i otac”

Komentara 19

DU
Deleted user
15:49 08.10.2021.

Ne razumijem, čemu to uređivanje fotografija. Pa svi smo vidli kak izgleda na TV-u

Avatar Malazan
Malazan
16:06 08.10.2021.

Ajmeeee.. ako i zbog čeg treba zvati policiju, onda je to zbog očigledne i potpune krivotvorine, koja se prodaje pod "izgled"! Gle drugu sliku?!?

DU
Deleted user
16:13 08.10.2021.

Nema njoj pomoći sa takvim softverom......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije