Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije otkrio identitet

Nepoznati obožavatelj ostavio je Doris poruku na automobilu, evo što je napisao

Foto: Instagram
1/4
23.04.2020.
u 14:24

Doris Pinčić Rogoznica pronašla je poruku obožavatelja koja ju je jako razveselila

Voditeljica HRT-ove emisije „Dobro jutro, Hrvatska“ Doris Pinčić Rogoznica na svom automobilu pronašla je simpatičnu poruku nepoznatog obožavatelja.

Na staklu automobila napisao joj je: Doris, volim te. Ova simpatična gesta razveselila je Doris koja je objavila fotografiju s porukom. – Našla poruku na autu. Tko god da je, baš me razveselio – poručila je voditeljica. Obožavatelj se još nije javio. Doris s ostalim voditeljima „Dobro jutro, Hrvatska“ svako jutro se javlja gledateljima iz HRT-ovog studija, a nakon toga vrijeme provodi sa suprugom Borisom i djecom i ne skriva da ima dana kada nije lako, ali trudi se zadržati pozitivan duh. 

- Previše nam je svima svega ovih dana ali ne damo se. Kad krenu napadati crne misli mi odradimo tjelesni ukući . Jako je važno da u ovom trenutku koliko god je moguće zadržimo duh zajedništva, ali je i potpuno u redu ako se na trenutke osjećamo tjeskobno, depresivno.. .Držite mi se svi – poručila je Doris. 

Foto: Instagram screenshot

Komentara 4

PU
Pulchrum
15:23 23.04.2020.

Draga žena, majka, supruga

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
18:34 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
18:12 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije