Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijavila ga je policiji

Naša pjevačica na meti pomahnitalog muškarca: Čekao me ispred zgrade, od šoka sam imala panični napadaj

Foto: Instagram
1/6
06.06.2023.
u 12:31

Riječka pjevačica Patricia Gašparini otkrila je da već mjesecima ima problema sa stalkerom iz Latinske Amerike

Pjevačica Patricia Gašparini objavila je novi singl ‘’Java” čiji videospot je poseban jer je prvi put napravljen u formatu tipičnom za društvene mreže. No u privatnom životu ne ide sve tako lako. Riječka pjevačica već mjesecima ima problema sa stalkerom iz Latinske Amerike.

– Počelo je prije godinu dana kada me vidio na nastupu u Ženevi. Od tada me pratio na svirkama u Švicarskoj, ali tome nisam pridavala pažnju. Ubrzo su krenule stizati ljubavne poruke na društvenim mrežama i pozivi na druženje. Unatoč tome što sam mu rekla da nisam zainteresirana, nastavio me zvati i slati poruke dok ga nisam blokirala. Pretpostavljam da ga je to razljutilo pa je jednom došao ispred zgrade UN-a gdje sam radila i tamo me čekao dok ne završim s poslom. Inače je iz Latinske Amerike, a počeo me pratiti, kako mi je rekao, jer mu se ukazao moj lik na brdu u Peruu dok je planinario. Ta izjava me toliko šokirala da sam imala panični napadaj prilikom odlaska na posao. Potom je prije mjesec dana otvorio lažni profil i vidjela sam da se sprema doći u Zagreb kako bi me vidio i ispričao se. Bilo me strah izaći iz kuće pa sam na kraju sve prijavila policiji. I dalje mi na društvenim mrežama posvećuje objave, javio se taj put kada je došao u Zagreb, no valjda je sada shvatio da nisam zainteresirana jer se ubrzo vratio u Ženevu – ispričala je Patricia.

VEZANI ČLANCI:

Iako je u Švicarskoj tri godine radila kao asistentica direktora u Ujedinjenim narodima, Patricia se vratila u Hrvatsku kako bi napravila pjevačku karijeru. Početkom godine nastupila je na Dori s pjesmom autora i producenta Siniše Reljića ‘’I will wait’’, a sada objavljuje ljetni singl “Java”, koji autorski potpisuje s Jakovom Zadrom. Spot je, kaže Patricia, poseban jer je prvi spot napravljen u formatu za društvene mreže, a radio ga je upravo Zadro.

– Otkako sam se vratila u Hrvatsku suočavam se s novim početkom. Tako i pjesma Java ukazuje na surovu stvarnost, a ponekad je ta stvarnost toliko nemilosrdna da svi poželimo samo sanjati. Želim da slušatelji zaborave na sve na trenutak i samo se prepuste pjesmi. Neka sanjaju barem tri minute – ističe atraktivna Riječanka, koja krajem godine planira objaviti debitantski album.

Patricia je inače glazbenu karijeru započela s 12 godina nastupivši u showu “Story SuperNova Juniors” (2003.) kao i u RTL-ovu showu “Hrvatska traži zvijezdu” (2009). Surađivala je s Deanom Dvornikom i Davorom Toljom, godinama je bila prateći vokal Ibrici Jusiću te kultnoj grupi Boa, a jedan od zapaženijih nastupa u inozemstvu imala je na Montreaux Jazz Festivalu. 

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Komentara 1

Avatar votum
votum
13:09 06.06.2023.

Komplicirane li reklame....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije