Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Minea postaje Vuco, pjevat će hit 'Crna ženo'

minea
Foto: PR FOTO
1/12
04.11.2014.
u 13:12

Jedan od većih atrakcija bit će sigurno Siniša Vuco odnosno Minea koja će morati skinuti glas i stas ovog pjevača te otpjevati njegov hit 'Crna ženo'

Andrea je u prošloj emisiji pobijedila u ulozi Shakire, a ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo je opet rasplesanu, ali ovaj put imitirat će korake Senne M.

Jedna od većih atrakcija bit će sigurno Siniša Vuco odnosno Minea koja će morati skinuti glas i stas ovog pjevača te otpjevati njegov hit ''Crna ženo''. Gledatelje kao i žiri iz epizode u epizodu oduševljava Mario Petreković koji se nakon Tine Turner vraća u muški lik, a ovaj put vidjet ćemo ga kako izvodi ''Livin la vida loca'' od Rickyja Martina.

Vanda postaje Axl Rose iz Guns'n'Rosesa, a izvest će pjesmu 'Sweet child O'Mine'. Opet žena u tijelu muškarca. Brzo i žestoko, očekujem da ću mahati pletenicama – komentirala je Vanda nakon što je saznala u što će se morati transformirati. Ronald Braus postaje Jasmin Stavros, a izvest će pjesmu "Umoran". Hit "Satisfaction" i preobrazbu u Micka Jaggera upriličit će Giuliano koji je sretan što će se napokon riješiti štikla.

Jasna će se morati uživjeti u izvedbu popularne pjesme ''Happy'' Pharrella Williamsa, a ovom veselom pjesmom podignut će na noge i sve članove žirija i natjecatelje. Baby Dooks koji si je poželio malo groova, morat će ipak uvježbati klapsko pjevanje jer je za zadatak dobio otpjevati pjesmu 'Da te mogu pismom zvati' klape Maslina. Indira Vladić pridružit će se Goranu Navojcu, Sandri Bagarić i Tomi in der Mühlenu u komentiranju i ocjenjivanju ovotjednih transformacija.

Foto: PR FOTO

>>Petreković impresionirao kao Tina Turner, ali Andreina Shakira bila je nedostižna

>>Halid Bešlić ima dvojnika u Baby Dooksu

Komentara 4

DR
drugastrana
14:48 04.11.2014.

Ako je ovo plaćeni oglas onda bi bilo korektno da ga tako i navedete, a ako nije očito smatrate svoje čitatelje idiotima kad im od raznoraznog tv sadržaja preporučujete baš ovo.

SE
sestrićna
17:35 04.11.2014.

vuco bi mineu...

BR
brodludjaka
20:33 04.11.2014.

Ova emisija je užasno dosadna, je pjevaju stalno iste osobe, od kojih neke nemaju pojma o pjevanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije