Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica i voditeljica

Minea (46) pokazala noge i nevjerojatnu liniju u kratkoj haljinici, komentari ne staju

Foto: Instagram
1/8
05.11.2023.
u 22:00

Kratka haljinica crne je boje, dok na prsima ima izrezani dio od trapera. Na nogama je imala svjetloplave štikle. Slika je skupila puno lajkova, a u samo nekoliko minuta počeli su se nizati komentari.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea (46) često se na društvenim mrežama pokazuje svoje modne kombinacije, a ovoga puta s pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj je u zanimljivoj haljini. Kratka haljinica crne je boje, dok na prsima ima izrezani dio od trapera. Na nogama je imala svjetloplave štikle. Slika je skupila puno lajkova, a u samo nekoliko minuta počeli su se nizati komentari. Pratitelji su joj pisali: 'Ljepotica', 'Savršena' 'Uvijek prekrasna'. 

 

Obožavatelji joj na Instagramu redovito dijele komplimente na račun izgleda.

VEZANI ČLANCI:

- Pa svakako da lijepi komplimenti gode i super mi je to pročitati, ali ja sam toliko godina na estradi da sam se naviknula i na dobro i na loše, sva sreća ovih loših je malo manje ili gotovo nema, ali u ovom poslu treba znati prihvatiti i jednu i drugu stranu, nije sve crno i bijelo. Ali dobro kad ti tako daju lijepe komplimente sigurno da mi to puno znači i nekakav poticaj da idem dalje - kazala je jednom prilikom. 

Inače, Minea je nedavno proslavila 46. rođendan povodom kojeg su joj članovi ekipe i prijatelji priredili iznenađenje koje ju je ganulo do suza i to tijekom koncerta u Dugom Selu.

- Prvo ne kužim što se događa, a onda počnem cmizdriti. Iznenađenje je uspjelo! Hvala fantastičnoj publici u Dugom Selu i svim 'urotnicima' koji su mi poklonili ove nezaboravne trenutke - napisala je Minea uz video koji je objavila.

VIDEO Janica Kostelić u  šetnji s djecom na Jarunu

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
09:04 06.11.2023.

Uvijek je u faci (i frizuri) izgledala starije. Ali što se tiče figure, dobra je ona još.

TS
tsurusaki
07:28 06.11.2023.

Krasna i dobra cura, ali sat otkucava... , pa ako nista drugo, onda makar ko Janica Pametnica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije